Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Southwick и Рут Колева представят съвместната си песен

отпечатай новината

19.12.2011 14:00 | Видян 1808 пъти

Southwick и Рут Колева представят съвместната си песен

Малко преди Коледа – на 22 декември (четвъртък) от 22:00 часа в Radio Cafe, Southwick са подготвили специален концерт, с който да изненадат феновете на съвременната фънк и соул музика. Заедно с момчетата на сцената ще се качи и Рут Колева.

След поредица общи изяви, Southwick и Рут са готови с първия си съвместен проект – песента „Нищо друго”. Парчето е по текст на Гери Турийска, музиката и аранжиментът са на Божидар „TromBobby” Василев. „В „Нищо друго” има фънк, хип-хоп и рок елементи, а темата на брас секцията носи духа на Джеймс Браун” – казват музикантите.

Кулминацията на лайфа в Radio Cafe ще е официалната премиера на парчето, което ще излезе като сингъл и видеоклип в началото на пролетта.

Освен него, феновете ще имат възможност да чуят повечето авторски композиции на Southwick, сред които и първия сингъл на бандата – „Pink Skies”. За да вдигне градуса на музикалното преживяване още повече, Рут Колева ще изпълни няколко любими на публиката парчета от албума й „Within Whispers”.

Специален DJ сет от Algoriddim ще поддържа нивото на качествената авторска музика от началото до края на вечерта. Algoriddim е композитор и продуцент, който създава своя електронно-акустична музика, отличаваща се с автентичен стил и хармония, поради което се вписва по най-добрия начин в концепцията на събитието.

Ако все още се питате какво да подарите на себе си и на любими хора по празниците, отговорът вече е ясен: „Нищо друго” – Southwick feat. Рут Колева.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !