Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Звезди от X Factor с коледен клип

отпечатай новината

23.12.2011 10:30 | Видян 3260 пъти | Гласували 1

Звезди от X Factor  с коледен клип

След напускането си от X Factor, сформираните групи Voice of Boys и Suga Mamma се заеха с работа по амбициозен, коледен проект на познатото парче 'Let it Snow', чийто нов аранжимент е дело на талантливия композитор Юли Янев . Пламен, Мартин, Недислав и Константин ще бъдат най- стилните кавалери на 'мамите' Даяна, Мария, Албена и Диана в коледната нощ. Снимките на видето към песента приключиха успешно, под ръководството на Цветомир Матев.

Ако на някои му липсва коледно настроение, то Voice of Boys и Suga Mamma ще се справят идеално с този проблем. За стайлинга на двете групи се погрижиха марките Sisley и Benetton. "Не можем да опишем как се чувстваме в момента. От деца не сме имали толкова силно коледно настроение. Този проект не просто ни потопи в коледната магия, но и ние сами я правим, което е чудесно"- споделят с ентусиазъм момчетата. Voice of Boys вече работят по дебютния си сингъл, който ще бъде на български език.

Музиката е дело на младия композитор и текстописец Недислав, който още при напускането си от музикалния формат заяви, че ще даде всичко от себе си, защото вярва в бъдещето на бандата в България."Тази страна има нужда от нова и добра музика, ние българите сме адски талантливи, ние можем и аз лично ще ви докажа тази теза"- споделя Нед.

 Тече подготовка за видео-клип към сингъла, но е твърде рано за определяне на датата на неговото промотиране. Момичетата от Suga Mamma пък подготвят клубен перформънс проект и авторска песен, също на български език . "Ние обожаваме момчетата, към тях се привързахме най-силно от всички финалисти в предаването, коледната песен няма да е единствения ни съвместен проект с тях" - споделят красавиците. Очевидно младата изпълнителка Поли Генова се оказа ментор с доста добър нюх и интуиция към талантите, които имат добра тенденция за истински успех.

"Толкова се радвам за тях, те са много готини и когато публиката реши те да си тръгнат от сцената на X Factor, аз знаех, че това не е край, а едно добро начало. Те ще успеят, защото вярвам във всеки един от тях по отделно, а заедно те ще бъдат ненадминати, сигурна съм!" - споделя Поли.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !