Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Бербо №1 по ефективност в Англия

отпечатай новината

04.01.2012 09:00 | Видян 1871 пъти

Бербо №1 по ефективност в Англия

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е най-ефективният нападател в английската Висша лига от началото на сезона. В края на 2011-а 30-годишният бивш капитан на националния отбор за някакви си нищо и никакви 3 мача накова цели 6 гола и след като бе забравен на резервната скамейка от мениджъра Сър Алекс Фъргюсън, извоюва почти сигурно новия си договор с Юнайтед.

Бербо вкара гениално с пета за 5:0 над Фулъм на 21 декември, наниза хеттрик (негов 5-и на Острова) при 5:0 срещу Уигън на 26-и, а на 31-и се отчете с две попадения при сензационната загуба насред Олд Трафорд от Блекбърн. Деветката на Червените дяволи е играл в само 8 мача от началото на кампанията. В 3 от тях започва като титуляр, в 5 влиза като резерва. Това означава, че ефективността му е повече от убийствена, защото бележи головете си в рамките само на 193 минути (два пълни мача по 90 минути срещу Уигън и Блекбърн и 13 минути срещу Фулъм), т.е. разписва се средно на всеки 32 минути.

Голмайсторът на Премиершип за миналата година е далеч пред всички останали звезди в Англия по успеваемост. Топреализаторът към момента във Висшата лига Робин ван Перси има 17 попадения в 20 мача, но е изиграл 1714 минути, което значи, че бележи средно на 100 минути. Втори по ефективност след Митко е Един Джеко. Босненецът е изиграл само 780 минути за Манчестър Сити, в които е реализирал 10 гола, средно на всеки 78 минути. На трето място в класацията се нарежда Марио Балотели, който се разписва средно на 88 минути за Сити.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !