Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мис Крокодил ядоса природозащитниците

отпечатай новината

13.01.2012 11:45 | Видян 3827 пъти

 Мис Крокодил ядоса природозащитниците

Антония Петрова отново провокира с начина си на обличане. Мис България 2010 определено залага през зимата на кожените палта и шапки с естествен косъм. Фотосесия от луксозната й ваканция в Швейцария, публикувана в социална мрежа, обаче възмути родни природозащитници, пише dir.bg.

„Обожавам животните, но още повече обичам да ги нося! Чувствам се чудесно в собствената си кожа, както и в тази на другите! Харесвам скъпи, дизайнерски кожени палта и аксесоари и мога да си ги позволя! От дълги години си купувам и имам уникална колекция от такива!” е написала тя под собствената си фотосесия.

Мъжът ядосал миската с репликата: „Защо стимулираш избиването на животинките, а вместо това не бъдеш лице на някоя от световните организации за защита на животните?" Перничанката отвърнала:
„Погледнете гардероба си и ми кажете имате ли поне един колан, обувки, портфейл или чанта от естествена кожа!!! Аз ще Ви отговоря – ДА! Храните ли се с месо или поне някога яли ли сте месо, ако евентуално сте вегетарианец – отговор – …ДА! С какво сте по-различен от мен, че си позволявате да ми давате съвети от подобен род!!!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !