Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кобрата трупяса и човек на Кличко

отпечатай новината

16.01.2012 10:00 | Видян 2137 пъти

Кобрата трупяса и човек на Кличко

Юмруците на Кубрат Пулев продължават да удрят историята като чук. 30-годишният танк от София трупяса Майкъл Спрот, който е спаринг партньор на боксовите чудовища Владимир и Виталий Кличко, на гала вечер в Офенбург (Гер) и по този начин  защити Интерконтиненталната си титла на Международната боксова федерация (IBF).

Кобрата направи на кайма 36-годишния тъмнокож британец, който до събота имаше 36 успеха и 17 загуби, и вече е с 15 победи от 15 мача на профиринга (7 от тях преди да удари последният гонг). Европейският шампион за аматьори от Ливърпул 2008 развинти физиономията на Спрот, имал неблагоразумието в първия рунд да му направи аркада над лявото око с нечиста игра. Кобрата, с почти две глави по-висок от съперника си, го изтощи, като го държеше на дистанция с дълга и мощна левачка.

Когато обаче нашият вкара в боя и убийствените си десни крошета, Спрот взе страховито да се клатушка и на няколко пъти аха да падне. Така англичанинът хвърли кърпата в 10-ия рунд и Пулев спечели с технически нокаут. След като бе обявен за победител, той първо развя българското знаме, а след това вдигна и шампионския пояс.

„Все по-близо съм до мач с Кличко. А виждате, че постигам мечтите си една след друга”, заяви Кобрата, който взе Интерконтиненталната титла през октомври миналата година, когато направи на кайма американския самохвалко Травис Уокър. Впрочем, това е първият шампионски пояс в професионалния бокс за България.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !