Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Десислава си продаде телевизията

отпечатай новината

24.01.2012 15:45 | Видян 3469 пъти

Десислава си продаде телевизията

Телевизията на Десислава продължава да излъчва, но без самата нея. Наскоро певицата продаде канала и новият собственик Костадин Хайков се наема с тежката задача да не разочарова зрителите и да пуска разнообразна музика.

DSTV стартира преди година и половина с идеята да запълни празнотата от български музикален канал, който да не разграничава и дели музикалните стилове, и да подпомага българските изпълнители. „Надявам се тази политика да бъде продължена.

Аз лично пожелавам успех на новия собственик и ще го подкрепям с каквото мога. Бих се радвала, ако DSTV успее да се наложи!” – каза изпълнителката на „Най-неправилният мъж”.

„Зареден съм с много желание, амбиция и мисля, че с точните хора, ще съумеем да направим DSTV една от водещите музикални телевизии в България” – сподели новият собственик.

„Името се запазва и разбира се, клиповете на Десислава ще бъдат излъчвани в ефира на DSTV. Оборудвахме студио, съвсем скоро ще започнат и няколко предавания. Имаме достатъчно продукция, с която да задоволим всякакви вкусове” – заяви Костадин Хайков.

Единствено в ефира на DSTV можеше да се видят клиповете на Лили Иванова, Васил Найденов, редом с тези на Десислава, Слави Трифонов, Цветелина, Екстра Нина, Орхан Мурад, много бълкански и световни изпълнители. Телевизията намери много поддръжници и се излъчва от много кабелни оператори. Ако ви се слуша разностилова, хитова, качествена музика, мястото е едно – DSTV!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !