Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Гло приютява фолк звезди

отпечатай новината

03.02.2012 18:00 | Видян 4432 пъти | Гласували 1

Гло приютява фолк звезди

Набиращата популярност фолк-звезда Джена заживя в дома на Глория, гласи последната клюка във фолк средите. Любимката на Митьо Пайнера и Примата нощуват под един покрив повече от две седмици насам.

Според мълвата, лично инж.Димитров помолил изпълнителката на Крепост да приюти младата си колежка, пише Супер 19'. Под сурдинка в димитровградската чалга империя се говори, че от няколко години насам Джена се ползва с протекциите на чалга императора.

Всъщност тя записва нов албум в студиото на Гло, което напоследък е едно от най-активно работещите в цялата страна.

След като участията на фолк звездата секнаха, тя се преориентира към звукозаписната дейност и преоборудва гаража си в модерно студио. За да не се разкарва всеки ден до къщата-палат в столичния квартал Павлово, Джена се пренесла в дома на знаменитата русенка.

Домакинята имала специална стая за гости и именно там настанила колежката си от Пайнер. Мълвата разнася, че скоро в  просторното жилище ще се нанесе и младата чалга надежда Ани Хоанг, която също ще записва нови песни.

Гаджето на режисьора Люси Иларионов е готова на всяка цена да стане супер звезда. “Глория поне като няма участия, като нищо може да изкарва пари от хотелски услуги”, злословят вече злобни колежки на звездата от Две могили.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !