Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Рут Колева сe подготви за лайфа си пред публика

отпечатай новината

16.02.2012 16:00 | Видян 2993 пъти

Рут Колева сe подготви за лайфа си пред публика

В „София Лайф Клуб” Рут Колева се възползва от удобството, което предлага Manicure Impress Party Station на Manicure Impress.

А именно – експресен маникюр на място. Концепцията за ноктите на „Свети Валентин”, която станцията предлагаше по време на Soul Valentine’s Day, бе свързана с червени и коралови нюанси, рисунки на сърчица и др.

Но голяма част от дамите си харесаха по-тъмните цветове –  синьо или виолетово. Рут също избра лак в нощно синьо, за да е в тон с вечерната черна рокля.

Въпреки предварително обявената услуга „ЗА НЕГО и ЗА НЕЯ” за едновременно правене на дамски и мъжки маникюр на двойки, пред момичетата на Manicure Impress Party Station сядаха само дами.

Мъжките половинки или липсваха или нямаха смелост да се възползват от услугата. Престраши се само един от барманите на „София Лайф Клуб”.

Подвижна станция за експресен маникюр имаше и на партито за „Свети Валентин” в клуб Planet. Под надслов Everything But Love купонът беше посветен на секса.

Под звуците на хип-хоп и с много еротичен заряд партито събра почитатели на бурния нощен живот, които нямат задръжки. Сред тях бяха Мишо Шамара (Биг Ша) и рапърът Криско. За повече палаво настроение момичетата на Manicure Impress Party Station рисуваха закачливи надписи върху ноктите на дамите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !