Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Гадже заведе Глория на о.Бали

отпечатай новината

21.02.2012 17:25 | Видян 3118 пъти

Гадже заведе Глория на о.Бали

Когато у нас дърво и камък се пукаха от студ, фолк примата Глория припичаше силиконовите си прелести чак в далечен Бали. Изпълнителката изкара 20 дни на екзотична ваканция, включваща гостуване на сръбски приятели в Австралия и почивка на райските плажове на индонезийския остров. Звездата се завърна преди броени дни от пътешествието и веднага побърза да сподели събраните впечатления. Оказа се, че въпреки страха си от кръвожадните и акули Глория се престрашила да се изкъпе в океана.

Времето било идеално за плаж - 40-градусова жега, която не позволявала нищо друго, освен да лежиш на шезлонга под сянката на чадър, смучейки екзотичен коктейл с розова сламка. „Сега съм супер черна, със супер тен, но хубавото време вече е зад гърба ми за жалост", оплака се в типичния си стил фолк звездата.

Глория допълни, че освен да се припича на плажа, завързала контакт с местните хора, които се справяли отлично с руския и английския. Чалга дивата останала впечатлена от тях, защото „въпреки бедността, те са щастливи. Живеят с 50 долара на месец, имат един потник на гърба си, но са усмихнати и щастливи", удивлява се свикналата на глезотии Глория.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !