Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Валерко + Ники= В. Н. Л.

отпечатай новината

05.03.2012 16:30 | Видян 5529 пъти | Гласували 1

Валерко + Ники= В. Н. Л.

"Друг прегръщам, Друг целувам
Аз във своя ден,
Но единствен Теб сънувам
Всяка нощ до мен.
На земята може Рая
Да премести той,
Но сърцето пак желае
Теб, единствен мой"

Това е припевът на най-големия хит на най-актуалната бг певица Софи Маринова, който сякаш е писан от Валери Божинов за Ники Михайлов.

Покрай контролата с Унгария, на която отбеляза нелош гол, натиреният от Спортинг, Манчестър Сити, Фиорентина и ред други клубове мен от Горна Оряховица си изля душата:

"Защо журналистите пишете, че с Ники сме в лоши отношения? ВИЖТЕ КОЛКО МНОГО СЕ ОБИЧАМЕ. Всичко между нас е Окей”.

В очите ни напират сълзи, когато прочитаме разказа от мястото на събитието на репортера на Труд Владимир Памуков:

“Двамата се прегърнаха

във фоайето на тризвездния хотел Раба в Дьор и така, засмени, се отправиха към автобуса за сутрешното занимание на отбора”.

Само напомняме, че заради ненавистта между двамата влюбени целият национален отбор бойкотира сватбата на Валери Божинов с Николета Лозанова  - бившата на Ники Михайлов, през есента. Вратарят пък се правеше на гадже на Алисия, която от своя страна е бившата на Божинов.

Кой ще духа супата, Алисия ли,

питаме се ние и целокупният български народ. Mесеци наред, той следи сладникавия като шербетен сироп за баклава сериен роман за звездното каре, (участва и Николета Лозанова)където четиримата герои с комплекси се замерят със стотици хиляди пари, с джипове и апартаменти, делят чувства и деца, дуят се на поразия и се правят на новите Бекъмови.

Във "Всеки ден" и други медии отдавна личат подозрения, че така наречената връзка на Алисия и Ники Михайлов май е по-скоро бутафорна.

Те се подсилиха от неговото хващане в крачка на Сен Тропе с певицата Мария, за което своевременно Супер 19' ви информира.

Явно предстоят нови и нови епизоди на сапунката. Като имаме предвид, че след броени дни на бял свят ще се появи второто дете на Божинов – този път от Николета, докато от своя страна тече шумният му съдебен процес срещу Алисия за издръжка на първородния наследник на футболиста.

Мани, мани! 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !