Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кобзон търси Лили Иванова в София

отпечатай новината

06.03.2012 12:30 | Видян 1607 пъти

Кобзон търси Лили Иванова в София

Легендата на руската музика Йосиф Кобзон кацна на ВИП-а на Летище София, съобщи Кросс. Придружава го съпругата му Нели, с която тази година празнуват рубинена сватба. Кобзон и Нели бяха посрещнати лично от президента на „Жокер Медиа“ Ованес Мелик-Пашаев и дъщеря му Лияна.

Ден след изборите за президент в Русия и победата на Владимир Путин, депутатът от руската Държавна Дума Кобзон сподели пред събралите се журналисти колко много обича България и тъжи, че това е последният му концерт тук. Разказа колко хубаво е прекарвал при многобройните си посещения тук, споменавайки Слънчев бряг и примата ни Лили Иванова, както и много свои приятели сред звездите и журналистите у нас. Кобзон е един от руските изпълнители, който имат български песни в репертоара си, като най-популярна е „Една българска роза“.

Той и Нели отпътуват утре късно вечерта от България, продължавайки юбилейния тур на певеца по повод 70-та му годишнина. Концертът на Кобзон, посветен на международния ден на жената, е утре, 6 март, в зала „България“ от 19 часа.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !