Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кобзон - фен на шопската салата

отпечатай новината

17.01.2008 09:49 | Видян 1811 пъти

Кобзон - фен на шопската салата

Легендата на руската сцена Йосиф Кобзон пристигна вчера по обед в София, писа Стандарт. Звездата отседна в столичния хотел Даун Таун. При гостуванията си у нас Йосиф Кобзон и екипът му винаги избират този хотел. Певецът дори си запазва една и съща луксозна стая - тип апартамент.
Часове преди Кобзон да се появи, в Даун Таун цареше паника и вълнение. Целият персонал се бе строил в очакване на звездата. Пристигането на Кобзон обаче се забави с близо 2 часа. Навсякъде из сградата се чуваше само руска реч. Едри гардове оглеждаха входа и улиците около хотела. Броени минути преди луксозното ауди на Кобзон да се появи, двама работници на ВиК изправиха косите на управителката на хотела. Мъжете отместиха капака на шахтата с кирки и започнаха да разплитат кабели. Управителката обаче веднага спря мераците им за работа и ги изгони с думите "Луди ли сте, чакаме ВИП гост, какво ще си помисли Кобзон?!". Миг след като суматохата отмина, певецът дойде, придружен от гардове и красива блондинка на средна възраст.
След музиката другата муза на 70-годишния народен артист на СССР се оказа вкусната храна. Страстен почитател на природосъобразното хапване, певецът обожава българската шопска салата.

Популярният изпълнител ще пее "Една българска роза", "Моя страна, моя България" и "Очи черные" тази вечер на Георги Първанов и на Сергей Станишев. На пищно шоу в НДК в четвъртък ще бъде открита Годината на Русия в България. Кобзон ще изпее 4 песни. На уникалния спектакъл ще свири държавният симфоничен оркестър
 "Е. Ф. Светланов". Спектакълът се организира от Министерството на културата и НДК. БНТ пък ще предава на живо концерта от 19 ч.

Снимка: Стандарт

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !