Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Бони се тунингова

отпечатай новината

11.03.2012 09:00 | Видян 4696 пъти

Бони се тунингова

Фолк певицата Бони, която само преди дни участва на церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на ТВ Планета, е увеличила обема на устните си, сложила е силикон в бюста си и е опънала бръчки по лицето си, клюкарят във фолк средите.

Гласовитата изпълнителка прибегнала до няколко операции накуп, за да не губи време, тъй като имала доста участия по фолк кръчмите.

Бонка прибегна до естетичната хирургия, за да  стане още по-изкусителна, коментират нейни колежки. Според мълвата чаровницата имала нов и солиден мъж до себе си. Ромската изпълнителката, обаче не е прекалила с "изкушението" и при нея разликата от преди е едва доловима.

Промяната във визията й е от около месец и както е тръгнало, нищо чудно пайнерката скоро да легне под ножа и за операция на носа.

Ринопластиката е най-модерната интервенция сред родните звезди в последно време. Формата на носа си неотдавна оправиха двете Златки, фолк певицата Алисия и приятелката й Христина, която още не е дебютирала с новото носле, но това най-вероятно ще се случи на сватбата й с футболиста Благой Георгиев. Перслава също напомпа джуките, като сложи хиалуронова киселина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !