Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Милиардерка желае Бербо

отпечатай новината

12.03.2012 16:00 | Видян 4182 пъти

Милиардерка желае Бербо

Тя е най-богатата рускиня и е най-богатата вдовица В СВЕТА. Казва се Маргарита Богданова – Драйфус. Русата амбиция, която живее в приятно и елегантно шале в Цоликон, кантона Цюрих, притежава най-големия френски футболен клуб Олимпик – Марсилия, който съпругът й купува за 1 френски франк, а освен това има акции в белгийския Стандарт – Лиеж.


Още през лятото на 2010 година, когато Димитър Бербатов не беше низвргнат, а бележеше като луд за Манчестър Юнайтед, рускинята пожела да го вземе в единия от отборите си. Тя го искаше за Олимпик – Марсилия.
Притеснен, че

вниманието може да не е само спортно, а и женско,

той се поизложи, когато по ирония на съдбата точно преди година трябваше да играе като нападател на Манчестър Юнайтед срещу тима на Маргарита.

Свенливият синеок българин риташе като спънат и си заслужи само хулите на пресата. Той помнеше какво е рекла Маргарита преди мача: “Изобщо не забелязвам Рууни, когато излиза Бербатов”.

Не беше случайно, че в ответния мач Сър Алекс Фъргюсън не го пусна в игра, защото се опасяваше дамата с опасен чар да не го привлече неудържимо и да не го задържи при себе си в Южна Франция. А по това време Дими

не беше дежурен по резервна скамейка,

какъвто, уви, е сега. Което не пречи Маргарита да продължава да го желае и в облачните за него дни. Стига Съра да не му поднови договора или съвсем да се изпокара с нашето момче.

Вдовицата наследи състояние, което различните експерти оценяват между 1,150 и 1,5 милиарда евро. Тя управлява 160-годишната търговска империя на съпруга си, който е издънка на един от най-славните еврейски родове.

Робер Луи Драйфус направи Адидас гигант

Роденият на 14 юни на Жанз Елизе в престижиня парижки 8-и район богаташ от малък си изкарва парите сам. Още на 16, когато е в лицея, той става шампион на страната си по покер.

С такива кинти купува и първата си кола, когато е на 18. За цялата си кариера невероятният късметлия изкарва тогавашни 500 000 франка, което е поне 10 милиона евро в сегашни банкноти.

Луда глава, след покера той се отдава на друга екстремна дейност – записва се доброволец в израелската армия през 1966 г. Така го сварва и 6-дневната война. Мирното време до 1968 г.

живее в комуна – кибуц

Там сади и бере домати, готви в общата кухня и спи в спартански условия. На богатото семейство му писва от странностите на отломката нищожна, и Робер Луи е изпратен на обучение в банката Варбург.

След стаж там, е командирован да учи в Харвард. В прочутия американски университет са състуденти с приятелчетата му от детинство Натанаил дьо Ротшилд и Тиери Ловенбах. РЛД веднага е взет на работа обратно в банката, в която преди стажува. Собственикът й Зигмунд Варбург го има за син.

Заплатата на младежа е 80 паунда

на месец. Това дава представа още веднъж какво са били половин милион тогавашни франка. През 1989 г. братята Саачи го вземат за шеф на прочутата си агенция. Но големият му успех идва през 1993 г., когато поема ръководството на Адидас. Фирмата е почти задушена от Найк и Рийбок покрай баскет-бума.

С много реклама, с модела Газела и съкращаване на разходите, но най-вече с привличането на лица като Мохамед Али, Платини, Бекенбауер, особено на Бекъм, Зидан и Кобе Браянт акциите на фирмата се качват от 300 000 000 на поливин милиард франка през 1995 г.

Впоследствие стойността на компанията продължава да се вдига по зададената до 2001 г. от боса Драйфус политика и днес Адидас струва 20 милиарда евро като пазарна капитализация при всичката криза.

Драйфус поема семейната фирма като неговите 55% от акциите (преди смъртта му от тежка форма на левкемия през лятото на 2009 г. ) са оценени на 1,5 милиарда евро. Когато почива, той е наследен от руската си съпруга.
Робер е женен за холивудската звезда Джулия Луис, когато

случайно среща в самолета от Цюрих за Лондон голямата си любов

Амбициозната Маргарита Богданова веднага го обсебва и през 1992 г. милиардерът се жени за нея, за да узакони първия им син Ерик. През 1998 г. двамата стават родители на близнаците Морис и Кирил, които в момента учат в супер колеж в Сингапур.

Под нейно давление двамата заживяват още в средата на 90-те в Швейцария. Имат вила в Лугано и семеен дом край Цюрих. Двамата нямат лакеи в ливреи и дори лимузини. Децата им и те самите ходят до града с прочутите му сини трамваи.

Фамилната кола е Смарт
 
Единственият лукс, който си позволяват е частен самолет. И то чак, когато става ясна тежката болест на Робер и той е принуден час по час да ходи да прегледи и процедури при най-голямото светило в борбата с левкемията – бостънски професор.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !