Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Бербатов отпадна за мача с Базел

отпечатай новината

06.12.2011 16:00 | Видян 1852 пъти

Бербатов отпадна за мача с Базел

Димитър Бербатов отпадна за решителното гостуване на Манчестър Юнайтед на Базел утре, писа Всеки ден. Мениджърът на “червените дяволи” сър Алекс Фъргюсън качи на самолета за Швейцария 22-ма футболисти, сред които не попадна Бербатов.

Българският нападател се възстановява от контузия в глезена, която му попречи да играе и в гостуването на Астън Вила преди дни. Митко се контузи по време на загубата от Кристъл Палас в турнира Карлинг Къп миналата седмица. Сър алекс Фъргюсън се надяваше, че ще разчита на него за мача утре. Вместо това голмайсторът на Висшата лига за миналия сезон си остана в Манчестър.

Хавиер Ернандес също отпада заради травма в глезена. Чичарито обаче ще се лекува до края на годината. Оуен също е в лазарета, докато младоците Федерико Македа и Маме Бирам Диуф разочароват с изявите си. Дани Уелбек пък още не е напълно възстановен. Така единственият избор на Фърги за атаката е Уейн Рууни, чиято форма този сезон не е обичайната. Освен това Рууни трябва да се яви в четвъртък Нион, за да разбере дали ще бъде намелено наказанието му от три мача за националния отбор. Ако обжалването не бъде прието, нападателят няма да играе за Англия в груповата фаза на Евро 2012. Не е ясно дали при това положението селекционерът Фабио Капело въобще ще го повика в тима си.

Иначе мача с Базел утре пропускат Майкъл Карик, който е наказан, бразилските близнаци Фабио и Рафаел, както и Том Клевърли. Юнайтед се нуждае поне от равенство, за да продължи на осминафиналите в турнира, след като в първата среща между двата отбора стигна само до 3:3 на “Олд Трафорд”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !