Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Загубил кисне Кобрата за съдийска победа

отпечатай новината

20.03.2012 12:15 | Видян 2463 пъти

Загубил кисне Кобрата за съдийска победа

Интерконтиненталният ни шампион по бокс в тежка категория Кубрат Пулев беше вкаран зорлем в международен скандал. Човекът, който се би с него за престижния колан обвини нашето момче в нагласена победа. Крепял го съдията.

Кубрат Пулев отговори на нападките на американеца Травис Уокър, който обяви, че Кобрата не е нищо особено и че съдията му е помогнал да спечели интерконтиненталната титла на международната федерация по бокс.

Двамата се биха през октомври,

а Пулев взе победа по точки. Тя не будеше никакво съмнение и дойде закономерно след доминация през целия мач. Само в един момент през дългите 12 рунда нашият изпита колебание, но успя да се вземе в ръце и да смели противника.

"Съдията го подпираше него, а не мен. Остави го да плюе гумата и да прави номера, с които се спаси от нокаут. Ако иска, може да се бием пак. Пак ще го пребия, този път ще го нокаутирам".

"Само да не започне да се пристрастява да яде бой от мен, че ще се притесня за него. Взе една победа с нокаут след нашия мач и

стана много устат

Щом иска, нека да заповяда пак", коментира Кобрата. Нашият който е с 15 победи от 15 мача на профи ринга.
Следващият бой на Пулев ще бъде срещу украинеца с немски паспорт Александър Димитренко за европейската титла. Двамата трябваше да се бият на 31 март, но срещата

бе преместена на 5 май по искане на Димитренко

"Димитренко знаеше от 2 месеца, че ще се бие с мен, но поиска повече време за подготовка. Каквото за него, това и за мен. Аз също ще имам още време.

Да не си мисли, че ще спя и ще чакам само мача", заяви Пулев. Кобрата тренира с националния отбор по бокс, а скоро тръгва за Германия, където ще продължи подготовката си.

"Няма почивка. Там ще направя спаринги с партньори, които са подобни на него - високи 2 м, със същия стил. Сигурно ще са руснаци или украинци", завърши Пулев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !