Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Истинска женитба в „Етажна собственост”2

отпечатай новината

20.03.2012 16:00 | Видян 2114 пъти

Истинска женитба в „Етажна собственост”2

На екипа на комедийния сериал „Етажна собственост” по Нова ТВ му тръгна на сватби още в началото на втория сезон. В първия епизод съседите от сериала започнаха трескава подготовка за брачната церемония на Жоро (Стефан Денолюбов) и Теменуга (Невена Бозукова). Една стриптизьорка и едно буйно ергенско парти обаче сложиха на карта бъдещето на връзката им. Лошото в случая е, че тайната стриптизьорка - хубавицата Гери (Милена Маркова) - е приятелка на младоженката, а буйното ергенско парти, все пак излиза наяве.

Във втория епизод кумът Величко (Явор Гигов) също дава своя принос за пълната какафония около сватбата, а отчаяната младоженка е на път да разгадае  самоличността на стриптизьорката от ергенското парти. Целият стрес около сватбата пък разкрива една нова черта от характера на Теменуга, която зрителите никога не са подозирали.

Защо младоженецът пътува за Истанбул вместо за църквата, каква е причината Теменуга да целува домоуправителя вместо евентуалния си бъдещ съпруг, ще се състои ли все пак сватбената церемония след толкова много препятствия или всичко ще пропадне окончателно, ще разберем точно по първа пролет, този четвъртък на 22. март от 21ч. по Нова ТВ.

Сватбените премеждия се прехвърлиха и върху снимачния екип на „Етажна собственост” от „Идалго продакшънс”. По време на заснемане на епизодите с бракосъчетанието, се оказало, че не може да се изготви само наужким нужния за снимките формуляр за женитбата на героите Теменуга и Жоро.

Сватбеният формуляр трябвало да бъде официален с реални имена и ЕГН-та на реални хора. За целта се наложило двама неженени колеги от екипа на сериала да дадат съгласието си за изготвянето на истински сватбен документ с техните имена и ЕГН-та. Жертвали се организаторът на продукцията Нели Иванова и асистент художникът на „Етажна собственост” Стойко Ангелов, които се оказали женени за няколко часа, след което разбира се формулярът бил унищожен.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !