Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Тайнствен купувач дава 4,253 млн. долара за имението на Бритни Спиърс

отпечатай новината

04.04.2012 12:45 | Видян 1704 пъти

Тайнствен купувач дава 4,253 млн. долара за имението на Бритни Спиърс

Известната певица Бритни Спиърс получи оферта за продажбата на "злополучното" си имение в Бевърли Хилс. Кой ще е новият собственик все още не е известно, но се знае, че той дава за имота 4,253 млн. долара. Бритни вече е дала предварително съгласие за сключване на сделката. Така, певицата ще получи около милион долара повече от очакваното.

Докато много хора мечтаят да живеят в луксозния Бевърли Хилс, Бритни Спиърс, точно обратното, от години се мъчи да се отърве от имението, което й напомня за "дебелите години". Звездата обаче не се отличава с търпение и затова вече загуби от продажбата няколко милиона долара, твърди Daily Mail. Все пак допълнителният милион донякъде ще компенсира тази загуба.

За сведение, за няколко години имотът на Бритни силно поевтиня. През 2007 година, певицата купува имението в средиземноморски стил, разположено в квартал Summit - един от най-скъпите в Бевърли хилс, за 6,75 млн. долара. Само след година звездата прави опит да го продаде за 7,9 млн. долара, като впоследствие сваля цената до 7,1 млн. долара. Така и купувачи не се намират и Бритни се отказва от продажбата.

През пролетта на 2012 г. поп дивата отново пуска за продажба имението си в Бевърли Хилс, но този път "само" за 3 млн. долара. Явно последния опит е успешен и Бритни ще може да започне живота си на ново място заедно със съпруга си и двама си сина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !