Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Багата спря да диша

отпечатай новината

04.04.2012 14:15 | Видян 4354 пъти

Багата спря да диша

Животът на ММА боеца Благой Иванов-Багата продължава да виси на косъм, научи "Всеки ден". 

Състоянието на световния шампион, който бе наръган жестоко в столично заведение, е влошено от вчера, съобщиха от "Пирогов".

Освен с бъбречна, той е вече и с дихателна недостатъчност. Багата спря да диша сам заради тежка инфекция, която убива органите му един по един и засега лекарите не могат да я овладеят.
 
Възпалението дойде след две животоспасяващи операции,които му бяха направени. Организмът на боеца обаче е изтощен и не могъл да се възстанови след интервенциите.

Заради  инфекцията бъбреците му отказаха още миналата седмица. За кратко единият проработи, но после отново е спрял. Багата всеки ден е на хемодиализа и му се прелива свежа кръв, докато докторите успеят да се справят с бъбречната недостатъчност.

Сега самбистът е в тежко септично състояние, като терапията, която му прилагат в централната реанимация на "Пирогов", остава същата вливат му се антибиотици.

Явно обаче те му действат трудно, защото Благой Иванов вече не е в    състояние и да диша сам и е поставен на апарат за изкуствено дишане.

Багата беше тежко ранен с нож при свада в столично заведение на 26 февруари. Той бе откаран в "Пирогов" и претърпя шест часова операция, като лекарите заявиха, че раната е много дълбока и стига до сърцето.

На 13 март самбистът бе подложен на втора оперативна намеса в областта на сърцето, а лекарите съобщиха, че животът му още е в опасност.

За  нападението  срещу Багата бе задържан 23-годишният Даниел Стефанов - Дъмпела. На 8 март Софийският апелативен съд го остави за постоянно в ареста, а адвокатката му Радост Караиванова заяви пред журналисти, че става въпрос за пиянска свада, инициативата за която възникнала от    Благой Иванов. Тя   добави,  че в заведението Багата се заял с Дъмпела и му ударил шамар пред всички присъстващи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !