Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Ето го тайното гадже на Багата

отпечатай новината

05.04.2012 18:00 | Видян 4862 пъти

Ето го тайното гадже на Багата

Благой Иванов-Багата продължава да лежи в тежко състояние в „Пирогов". Отслабнал е близо 25 килограма и лекарите не дават оптимистични прогнози за здравето му.

Въпреки това близките  му не губят надежда, че  той ще се възстанови. Роднините на известния спортист често го посещават и се молят за него. Едно момиче обаче непрестанно бди над болничното му легло - Любина, тайната му годеница, пише "Всеки ден".

През последните няколко седмици Буба, както я наричат приятелите, не се отделя от своя любим. Изключила е мобилния си телефон, защото не желае медиите да я безпокоят.

Предпочита да мълчи и да остане неизвестна. Хубавицата е съсипана -всичките й розови планове за щастливо бъдеще с Багата се разпаднаха на пух и прах, след като годеникъ й беше наръган с нож на 26ти февруари. Според близки на девойката самбистът

подготвил годежен пръстен за Любина

Усещал, че това е жената, с която иска да прекара остатъка от живота си. Влюбените обсъждали варианта да вдигнат сватба още тази година и нямали търпение да се врекат във вярност един на друг, научи "Всеки ден".

Багата твърдял, че му омръзнало от златотърсачки, и искал да заживее щастливо с момиче без звездни претенции. А Буба е точно такава - скромна девойка от Пловдив, която идва да си търси късмета в София.

Започва работа в популярен столичен пиано бар като сервитьорка, но благодарение на упоритостта си бързо се издига до управителка. Точно тогава се запознава с Благой, който остава очарован от хубостта й.  По това време

двете Златки спорят за сърцето му,

но той избира Любина. Красавицата държи да остане в сянка, далеч от прожекторите, и майсторски се измъква от сплетните на известните си съперници.

След нещастието с Багата,  Буба много се е променила. Няма помен от вечната й усмивка и добро настроение, с което заразявала околните.

Приятелите й твърдят, че е заприличала на призрак, който броди из болничните коридори. Опитвали се да бъдат съпричастни към болката й, но тя пропъждала всички и твърдяла, че нищо не може да я утеши.

снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !