Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Божинов и баща му глезят Николета в болницата

отпечатай новината

10.04.2012 11:45 | Видян 4303 пъти

Божинов и баща му глезят Николета в болницата

Най-обсъжданата родилка в държавата - Николета Лозанова, брои с нетърпение дните до изписването си от здравното заведение, където даде живот на дъщеря си Никол.Преждевременните контракции на плеймейтката навръх Деня на шегата - 1 април, я принудиха да стане пациентка на столичната болница "Света София", известна още и като бившата "Тина Киркова", в която родилки са най-обикновени жени.

Ще, не ще. Половинката на Валери Божинов прекара там цяла седмица, но макар че беше настанена във ВИП стая, едва успя да издържи на условията в АГ отделението. За да ѝ е по-спокойно от време на време при нея преспивал и футболистът. Така родилката се чувствала спокойна.

Капризната пациентка с мъка понася факта, че трябва да прекара  цяла седмица в съседство с обикновени жени, част от които дори от ромски произход. Най-тежкото за Николета обаче са болничните храни, които санитарките й предлагат.
Хубавицата  категорично отказва да се храни с менюто на "Тина Тиркова", включващо простонародни
манджи като яхния от зелен боб задушени картофи, пилешко с ориз.

На госпожа Божинова направо й се гади от подобни специалитети, но в нейното състояние е немислимо да остави отслабения си след раждането организъм без храна. Затова, да хранят и поят Николета Лозанова, имат задачата любимият й Валери и татко му Емил.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !