Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Танцувах на пилона на Берлускони

отпечатай новината

18.04.2012 09:15 | Видян 2041 пъти

Танцувах на пилона на Берлускони

Никога не съм можел да разбера как човек може да се чувства удовлетворен, когато пропуска удоволствието от завоеванието. Това е една от запомнящите се реплики на бившия италиански премиер и добър познавач на женската красота Силвио Берлускони.

И този път 75-годишният бонвиван не пропуснал удоволствието с поредната манекенка. Красавицата Иман Фадил заяви пред съда в Милано, че шефът на Милан лично й е плащал за участие в прословутите вечерни партита.

По думите й, тя и две нейни колежки са отишли на такова парти облечени като монахини, правили стриптийз и естествено преди да си тръгнат изиграли традиционния ерточен танц, любим на Берлускони, бунга-бунга.

Същевременно Берлускони отрича да му е било известно, че участващи в увеселението момичета са били проститутки.
Той отхвърли и обвиненията, че е имал сексуален контакт с едно от тях, което се е оказало непълнолетно.

Ден по-рано баровецът се похвалил пред вестника на брат си Паоло Берлускони – Ил Джорнале, че е похарчил 127 000 евро. Сумата е отишла само за 3 момичета - Никол Минети и близначките Има и Елеонора де Виво. Парите обаче били от личната му банкова сметка, разказал той.

„Минети ме помоли да й помогна с 60 000 евро в труден за нея момент и аз го направих“, обяснил той. Бившият италиански премиер разказва как доброто му сърце се размекнало от молбата на Минети, на която се налагал спешен разход за адвокати. Милостивият Силвио се бръкнал и във връзка с драматична ситуация, в която близначките де Виво изпаднали.

Снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !