Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Багата дойде в съзнание!!!

отпечатай новината

18.04.2012 12:15 | Видян 2982 пъти

Багата дойде в съзнание!!!

Намушканият с нож ММА - боец Благой Иванов - Багата е дошъл в съзнание, съобщават източници от "Пирогов".След повече от месец в кома Багата се се събудил точно около великденските празници.Медиците  веднага  извикали родителите му да видят сина си.Багата първо попитал татко си Александър дали знае кой го е намушкал с ножа.


Бащата, който е полицай от сектора за борба с организираната престъпност, отговорил, че това е познатият му Даниел Дъмпела. Свиждането продължило едва няколко минути, тъй като лекарите засега държали боецът да бъде в пълно спокойствие.

 Това се налагало заради 11-сантиметровата рана,която беше причинена от ножа на Дъмпела. Все още състоянието на ММА - звездата остава критично. Освен   това лекарите се страхували да не се получи някоя следоперативна инфекция, която може да доведе до фатален край. Затова Багата се лекува при напълно стерилни условия, хранят го на системи. Всекидневно му се прави хемодиализа, дишането му се подпомага с помощта на специален апарат.

Близките на боеца пък палят свещи да прескочи трапа и да оживее. Багата беше наръгам от Дъмпела през нощта на 26 февруари в мутренското свърталище "Домби" на пъпа на София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !