Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Луиза и Радина обърнаха резбата

отпечатай новината

19.04.2012 12:30 | Видян 2194 пъти

Луиза и Радина обърнаха резбата

Луиза Григорова и Радина Кърджилова доказаха, че са добри актриси, напук на коментарите, че имат още какво да учат. Двете играят блестящо в нов хитов спектакъл на сцената на НАТФИЗ, а ролите им буквално взривиха публиката.

Колежките   от  „Стъклен дом" се превъплъщават напълно реалистично в лесбийки. Красавиците буквално наелектризират публиката със страстните си целувки и прегръдки на сцената, а за капак съвсем без никакъв свят опипват женските си прелести. Именно заради тях публиката се тълпи пред касата на Учебния театър и билети за спектакъла „Заболяването - Младост" от Фердинанд Брукнер.

Копродукцията между Сливенския театър и Академията се превърна в тотален хит и вече трети месец се играе при пълни салони.Постановката на проф. Пламен Марков разкрива колко талантливи са в
действителност Луиза и Радина, поставяйки ги в съвършено нова светлина. Актрисите в оскъдно облекло се разхождат по сцената на НАТФИЗ и влизат в яростна битка една за друга.

За радост на публиката сцените, в които двете си разменят страстни ласки, изобилстват, а публиката ги гледа с широко отворени очи. Напразно мнозина се взират, за да видят дали в салона е Деян Донков и как реагира, докато гледа любимата си Радина в обятията на друга жена.

Според студенти от Академията той рядко идвал на представления просто защото съвпадат с неговите в Народния театър. Секс символът обаче определено има за какво да ревнува, дори и давайки си сметка, че това все пак е само театър и Радина просто си върши работата доста добре. Половинката на Луиза - Явор Бахаров, също не е забелязван скоро в НАТФИЗ. Може би затова двете актриси се вживяват така убедително и без задръжки в ролите си на хомосексуални момичета, търсещи различните измерения на любовта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !