Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Масов бой на концерт на Азис

отпечатай новината

25.04.2012 15:15 | Видян 4705 пъти

Масов бой на концерт на Азис

В криминална проява се превърна първият концерт на Азис в САЩ, науччи "Всеки ден". 

Млад българин е жестоко пребит на участието на фолк певеца в Ню Йорк.

Младежът бил нападнат от любовника на ромския славей Велизар и след срещата с яките му юмруци е приет по спешност в болница, разкриват нашенци от Америка пред "Всеки ден".

Очевидците разказват, че мъжът е бил целият в кръв и според дошлите на място медици имал няколко счупвания, както и комоцио.

Българите, отишли на изявата на Азис, свидетелстват, че биячът е бил гаджето на Азис - Велизар, който го придружавал навсякъде и се изявявал като негова лична охрана. В мелето обаче участвали и други зрители на шоуто, както и яки охранители.

Повод за скандала пък дал самият Азис. Певецът разгневил феновете си зад океана още в началото на изявата си, защото пеел на плейбек.

Той дори не се опитвал да прикрие този факт, а вяло размахвал микрофона на всички страни и така веднага станало ясно, че гласът му идва от колоните, а не от гърлото му.

Освен това Азис събирал по 60 долара от всеки мераклия да се порадва на шоуто му и нашенците се почувствали измамени, че за тази сума им изпял само 9 песни.

"Не може да си мисли, че сме толкова тъпи. Все пак живеем в Ню Йорк. Яви се в обичайните си дрешки, покълчи се и след няма и час тръгна да си ходи", разказва очевидец, който също усетил юмруците на охраната на Азис.

След като няколко присъстващи започнали да освиркват нашенската звезда, любовникът му Велизар се ядосал и направил забележка на недоволните да млъкнат.

Един от тях обаче, вместо да се притесни от заплахата, дори изпратил сочна плювня по адрес на певеца. Това вбесило окончателно мускулестия приятел на звездата и той започнал да налага с юмруци и ритници момчето.

Други гости на концерта се включили да бранят жертвата, но срещу тях скочили охранителите на заведението и настанало същинско меле. Заради неприятния инцидент най-вероятно предстоящите изяви на Азис в Чикаго и Лас Вегас ще бъдат отменени.

Дори да отиде да пее там обаче, вероятно певецът ще бъде съвсем сам в заведението, защото феновете ще бойкотират концертите му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !