Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мария Илиева и Любо опитват ново шампанско

отпечатай новината

07.05.2012 11:45 | Видян 1765 пъти

Мария Илиева и Любо опитват ново шампанско

В клуб Black Label на ексклузивно парти бе представена лимитирана серия Dom Pérignon Luminous Label. Елитният софийски клуб събра много успели личности от света на бизнеса и културата, които имаха възможност да се насладят на луксозното шампанско.

Сред тях бяха Мария Илиева, Жоро Тошев, Любен Дилов-син, Кристияна Великова, Михаил Заимов, Нико Туперев, Ирен Онтева, Белослава, Живко Петров, Орлин Павлов, Цветана Манева, Явор Милушев и много други.

Френският DJ Fabrice Dayan – едно от известните имена на световната диджейска сцена допринесе за настроението на гостите на бляскавата вечер с качествена музика. DJ-ят пуска ексклузивно на партита на Dom Pérignon в легендарни клубове из целия свят, а за първи път пуска и на българска сцена. Fabrice Dayan преминаваше умело в различни модерни стилове на електронна музика – electro, house, screamo.

Още от създаването си, най-известното шампанско в света Dom Pérignon става символ на креативност и новаторство.

С представянето на своята колекция със светещ етикет, то отново задава стандарти за лукс и креативност и създава нови ритуали за сервиране в нощните клубове. Бутилката е снабдена със специално копче на дъното, което се включва и осветява в неоново зелено етикета на шампанското – прочутия щит.

Системата позволява бутилката да се изстудява в ледарка с лед и вода, което не пречи на знаковия щит да продъжи да сияе в неоново зелен цвят през цялата нощ. Dom Pérignon e част от портфолиото на групата Louis Vuitton Moët Hennessy /LVMH/ - номер едно в света на луксозните стоки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !