Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Чука влиза в клетка с гигант

отпечатай новината

07.05.2012 16:30 | Видян 2517 пъти

Чука влиза в клетка с гигант

Любомир Симеонов – Гребеца, наричан още Чука по времето, когато беше най-приближеният на висаджийския бос Таки, ще се СБОРИ яко срещу американския гигант Уес Симс в двубой в клетка на предстоящия турнир Maxfight 27. Мегасъбитието е предвидено да се проведе на 9 юни в София.

Организаторите на събитието този път са си поставили амбициозната цел да напълнят до краен предел зала Арена Армеец с нейните над 10 000 зрителски места. До момента схватките от българската ММА верига в столицата са провеждани в зала Универсиада, която е за пъти по-малко фенове.
Билетите ще бъдат пуснати в продажба до няколко дни и ще бъдат на

цени около 15-20 лева

Това стана ясно на среща на организаторите с медиите. Мега турнирът по свободни боеве трябваше да се проведе още през април. Той обаче предвидливо беше отложен. Както е лесно човек да се сети, основната причина беше нелепият инцидент, сполетял другата най-голяма звезда на кървавия спорт Благой Иванов.

Багата трябваше да излезе на ринга

именно в супер състезанието, но по стечение на обстоятелствата е трудно да се надяваме, че дори би могъл да бъде и в публиката на шоуто за огромно съжаление на всички свои фанати.
Така кулминацията на вечерта ще бъде двубоят между Любо Симеонов - Гребеца и Уес Симс. Американецът има 22 победи и 13 загуби на професионалния ринг, а параметрите му са внушителни - 206 сантиметра и 126 килограма. Нашето момче му отстъпва, макар и с малко по величествените

богатирски  габарити

Любо е висок точно два метра и тежи 122 килограма.
"Мисля, че това е най-сериозният съперник, срещу когото съм се изправял, но времето ще покаже кой-кого. Не го разучавам, защото няма никаква информация за него в нета, има само статистика. Той със сигурност е видял каквито данни има за мен, двата ми мача ги има в медийното пространство", коментира Симеонов.

Супер 19’ поразрови в мрежата и установи, че Уес е голяма легенда на супер шампионатите на световно ниво UFC и Pride. Последният мач, който фигурира в статистиката му е двубой отпреди две години. В началото на 2010 г. Симс губи от якия Биби Лейшли. Черната перла на световната федерация по кеч се е преквалифицирал в ММА играч, както разбираме от нета. И е надвил съперника на Чука.
Симс е известен с особения си стил, пише в препоръките зда него като боец. В момента е член на Team Hammer House. Има впечатляващи победи над Кимо Леополдо и Маркус Силвейра. В UFC Heavyweight Champions се е бил с Тим Силвия и Франк Мир. Най-коментираният му мач е, когато В 46-ото издание на същия турнир Майк Кайл го побеждава след

ухапване по гърдата

точно в секундата преди финалния гонг. Подадена е контестация и при преглеждането на видеозаписа се оказва, че Уес наистина има право. Ухапванията не са приети в UFC, където е имало само един такъв случай и то още в първия то турнирите. През 1993 г. в мача за титлата Жерар Гордьо ухапва легендата Ройс Грейси. Скандалът с Уес и съперника му е толкова голям, че Кайл е отстранен от UFC.
След като нашумява в битките, Уес е поканен за участие в тв риалитито The Ultimate Fighter, което започва да снима през юни 2009 г. В него обаче пада от Джъстин Рен още в първата битка в къщата на бойния Биг Брадър. Продуцентите обаче си го харесват и, макар отпаднал, той се появява няколко пъти в риалитито.

Любо пък е в ММА само от миналата година. Досега в актива си има 100% победи, след като пречупи гостуващите ветерани Гари Гудриж и Джими Амбриз – Титана, над които имаше определено физическо превъзходство. Освен с гребане, Любо се е занимвал и с борба, а негов треньор по хватки е вицешампионът на Европа и света и в двата стила и също медийна знаменитост Краси Кочев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !