Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Криско направи грандиозно парти за рождения си ден

отпечатай новината

11.05.2012 09:00 | Видян 2791 пъти

Криско направи грандиозно парти за рождения си ден

Повече от грандиозно парти се оказа рожденния ден на хитовия изпълнител Криско. Стотици фенове, дойдоха да отразнуват 24 рожден ден на изпълнителя на "Разрешена любов", в клуб „Jim Beam“ (Студентски град) .

Сред гостите бяха забелязани доста познати лице от телевизионния ефир, както и един от най-добрите режисьори Радостин Събев - Шошо. Young BB Young, Ангел и Мойсей, DJ Rapton, High Life & Pachoville Crew се качиха на сцената да поздравят рожденника.

Криско изпълни най-големите си хитове и представи новия си съвместен проект с Ангел и Мойсей, на който хората полудяха. Истински фурор настана щом Криско запя първите думи от новия си хит "Почивни дни", публиката буквално изригна, в този момент цялото заведение запя заедно с изпълнителя.

Криско се развълнува и падна на колене за да благодари на своите фенове. "Наистина това беше най-хубавия ми рожден ден, получи се страхотно парти и благодаря най-вече на хората, които ме уважиха и подкрепиха за моя празник. Благодаря на всички фенове искам да им кажа, че всичко което правя го правя за тях" - сподели с вълнение Криско.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !