Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Митьо Очите се скри в Италия

отпечатай новината

18.05.2012 12:30 | Видян 3527 пъти

Митьо Очите се скри в Италия

Несебърският нарко бос Димитър Желязков-Очите се е преселил в грамадна къща в италианския град Каулония, пише "България днес".

От пет дни мафиотът е извън България, като идеята му е да живее повечето време в чужбина. Къщата в китното градче е била купена през 2007 година и се е давала под наем до началото на тази година, споделиха приближени до подземния бос. Заради шума и събитията през последните седмици Очите е решил да се омете и да

напусне страната

С него са пътували и близки хора от семейството му. Каулония се намира в областта Калабрия, която е най-южната част на Италия. Любопитен е фактът , че областта граничи по море с остров Сицилия, смятан за едно от най-големите убежища на мафията. Така къщата реално е на 60-70 километра от сициалианските босове, които обитават именно този остров.

Митьо Очите е закупил имота за 340 хиляди евро от закъсал италиански майстор на пица. Къщата

била заложена

на кредит пред банка и реално е купена от финансовата институция. Цената е била много изгодна и Очите не се е поколебал за миг да осъществи сделката. По това време той е търсел имот в Италия и неговият брокер му е съобщил за офертата.

Парите са били донесени в брой в куфар директно в банката. Докато беше опандизен, Димитър Желязков е прибирал по 3000 евро на месец от наеми.

Сега обаче той е решил да се пресели за по-дълго време в Италия. На Очите му е писнало да го свързват постоянно със знакови фигури от родния ъндърграунд.

Освен това приятелката му и децата му вече не издържали от постоянния медиен интерес.

"Вече ми дойде до гуша от тези медии! Станах луд от всичките глупости, които се пишат за мен. Махам се, защото тук оправия няма. Изчезвам от страната", избухнал босът, преди да отлети

За Италия

Според негови приближени Очите е напуснал страната в събота сутринта с джип "Кадилак". Същия ден вечерта е пристигнал в слънчева Калабрия и се е настанил в новия си дом. Той е наблюдавал по сателита новините от България и искрено се е забавлявал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !