Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

29 звезди се включват в каузата да "Помогнем на Мариян"

отпечатай новината

28.05.2012 14:30 | Видян 1279 пъти

29 звезди се включват в каузата да

"PR EXCLUSIVE" ще отпразнува своя пети рожден ден в "Mega Dance Center - Ultra White" Зала 2 на 29 Май от 23:00 часа. Каузата отново е благотворителна в помощ на 28 годишния Мариян Георгиев, който страда от хронична бъбречна недостатъчност 3 -4 степен в зависимост от диализа.

На сцената ще се качат Криско, Лазар Кисьов, N.I. & It's so, Expose, Ментето, Strikeout, Lady B, Александър Байчев и Тодор Гаджалов от "Гласът на България", Еми Стамболова, Кирил, Здравко, Полина, Елица, Денислав, Даяна, Никол, Соня Иванова, Хари Христов, към тях се присъединяват Саранди, Нел, Ангел и Мойсей от "X Factor", Насио и Снежина от екс дуета Марко и Снежина. Голямата изненада е появяването на самия No Name на събитието (единствения български художник с маска на лицето, дръзнал да рисува портрети със собствената си кръв), който ще дари известните си картини на благотворителния търг.

Организаторите пазят в тайна и още две много популярни поп-фолк изпълнителки, които ще са изненадата за вечерта.

Специално от Румъния ще пристигне и хитовия изпълнител Vali G, познат ни от дуетите с Яница, но този път ще представи новата си българска дуетна половинка. Много изненади са предвидили организаторите и изпълнителите.

Снежина ще представи новата си песен в дует с рапър "Секс машина 2", Нел също ще се появи с новата си дуетна половинка и за първи път ще изпълнят дуетната си песен.

Изпълнителите на DSTV - Жоро, Саранди и Соня Иванова ще представят първите си сингли в музикалната компания "Hi music". Разбира се на сцената ще се случат още интересни неща, които засега се пазят в тайна.

"Благодарим на нашите партньори PartyNewsBG, радио "Фаворит", Vlado Nacev (Graphic & Web Designer), DSTV и на всички изпълнители, за това че подкрепиха каузата ни" - каза един от организаторите Борислав Иванов.

Заповядайте в "Mega Dance Center - Ultra White" Зала 2 на 29 Май от 23:00 часа, Нека "Да помогнем на Мариян".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !