Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Богати родители уредили Криси в "България търси талант"

отпечатай новината

31.05.2012 17:30 | Видян 3410 пъти

Богати родители уредили Криси в

12-годишната Кристина Арабаджиева грабна голямата награда от 60 000 лв. в „България търси талант" на финала на надпреварата преди вечер. Къдрокосото момиче от Асеновград се зарадва на победата си, но отприщи тълпа от недоволство и в залата, и в интернет. Разочаровани, че фаворитите им - уникалният танцьор от Бургас Метин Енимехмедов и пеещото чудо Виктория Цанкова от Варна, бяха прецакани, зрителите задръстиха форумите с гневни коментари за фалшивото пеене на победителката. От падналите участници също възроптаха срещу избора на Кристина и шушукаха, че всичко е нагласено.


Според талантите в шоуто момичето имало богати родители, които още от самото начало на кастингите лобирали за щерка си. Всеки път били зад сцената и се сближили с продуцентите. Резултатите от есемес гласуването обаче не подкрепят слуховете за това, че предаването е нагласено. Зрителите са избрали чрез гласуване победителката.

„Как може всичко да е толкова фалшиво! Истинският победител е Метин! Той е уникален и гениален! Това което показа е изумително! Наградата заслужаваше Метин! И какво като е печелил? Има право да се явява на всеки конкурс", негодуват обаче зрители във виртуалната мрежа. Според тях именно той е бил реалният победител и съвсем заслужено намерил място на финала.

Водещите обаче многократно повтаряли, че майсторът на танците вече е печелил танцово шоу и това повлияло негативно на гласуването. Няколко пъти Любен Дилов-син, Мария Игнатова и Алекс Раева натъртваха, че Метин вече има една голяма награда и е получил автомобил „Ферари" от шоуто на Слави Трифонов „Танцувай с мен", затова участието му не било много коректно.


Според най-мнителните пък Кристина имала роднинска връзка с милионера Ветко Арабаджиев и вероятно победата й е била купена. За това свидетелстват и хора от Асеновград, които сочат, че семейството й е близко с това на богаташа.

„Не очаквах да спечеля, щото конкуренцията беше голяма", сподели в първото си тв интервю по Би Ти Ви малката Кристина. Тя е израснала в семейство на лесовъди. Пеела още от детската градина, като първите й стъпки били във фолклора.

Един ден видяла рекламата за шоуто и помолила по-голямата си сестра Мануела да я запише за кастинга в Пловдив. "Тати каза, че може да пробваме, обаче после няма да ни разкарва насам-натам",
разказва шестокласничката. Майка й Елизабет пък, която гледала финала на успокоителни, разкри, че семейният съвет е решил Кристина да продължи да учи в музикално училище, а след това да се занимава с поп й джаз пеене.

До финала на музикалното шоу се добраха общо 12 състезатели. Това бяха любимците на журито фолклорното чудо ансамбъл „Чудесия" от Пазарджик, акробатите от клуб „Орел" от Айтос, фаворитката на Хилда Казасян. Мария Драгнева от Добрич, господарите на хармониките баща и син Лечеви от Шумен, фокусникът Иван Стоичков от плевенския град Искър, рапърът Мишо Ангелов от София, виртуозите на цигулките Захари и Алберто Караджови от плевенското село Глава, човекът с много гласове Илия Маринов от Обзор, музикантът, талантливият импровизатор Васко Иванов от София. Фаворитите пък бяха Метин Енимехмедов от Бургас, гласовитата Виктория Цанкова от Варна и победителката Кристина Арабаджиева. 

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !