Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Келеши с мотори нахлуха в мол

отпечатай новината

07.06.2012 14:30 | Видян 2017 пъти

Келеши с мотори нахлуха в мол

Келеши на мотори нахлуха в столичния мол на бул. „Цариградско шосе” и предизвикаха небивала паника, научи "Всеки ден". Екшънът се разиграл точно в 12 часа на обед в понеделник, когато магазинът бил пълен с хора. Ужасените посетители се отдръпвали в последния момент от профучаващите между тях два мотора.

Гаврата завършила без пострадали, но предизвикала огромно недоволство заради мудната и ненавременна реакция на охраната на мола. Единствено "Всеки ден" се добра до уникалните снимки от случката.

Двамата мотористи тръгнали от подземния паркинг на минус второ ниво. Момчетата, дегизирани с каски и кожени якета, без проблем влетели през автоматичните врати на мола и дали бясна газ на мощните машини. Лавирали между хората и всявали дива паника сред нищо неподозиращите посетители.

От ужас да не би бандити на колела да са се насочили към клоновете на банките и златарските ателиета, охранителите на тези обекти моментално затръшнали тежките врати, за да се спасят от обир. Мотористите успели безпроблемно да преминат два етажа на столичния мол, като за капак качили машините по ескалаторите и задминавали паникьосаните хора.

„Беше страшно, изведнъж чух страшен рев зад мен и докато се обърна да видя какво става, два мотора профучаха край мен по ескалатора. В първия момент изобщо не разбрах какво минава покрай мен”, разказа потресена очевидка пред "Всеки ден".

Нещо повече – на клипче, заснело безумната гавра, се вижда как жена охранител бясно говори по телефона и крещи на келешите: „Вие нормални ли сте?”. Преди охраната на мола да реагира, двамата мотористи се изпарили.

„Пробваха да изчезнат за по малко от 60 секунди”, кикотеха се тийнейджъри и сравняваха колосалното изпълнение с култовия филм “Да изчезнеш за 60 секунди”. Едва след като моторите се измъкват през главния вход на сградата, охранителите се освестили и се разтичали да спасяват положението. Шегаджиите обаче едва ли ще бъдат разкрити, тъй като предвидливо закрили номерата на машините си с надпис "Гей".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !