Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Галена работи за щерка

отпечатай новината

13.06.2012 14:30 | Видян 3377 пъти

Галена работи за щерка

Фолкдивата Галена и половинката й бизнесменът Галин Анастасов работят по въпроса за втора рожба.

След като синът им Стефчо, вече е на почти 3 години, влюбените искат да си имат и момиченце вкъщи.
Галена не веднъж е споделяла, че най-голямото й щастие е именно нейният син и ако е рекъл Господ, ще има поне още едно дете.

„Радвам се много на Стефан, повече от всякога искам да имам още едно дете, и то момиченце! Разбира се, тези неща са Божа работа и ние не можем да избираме!", категорична е изпълнителката на „Пайнер".

Певицата е готова да стане майка за втори път и се надява това да стане съвсем скоро. Галена признава, че не се притеснява от факта, че ще се наложи да отсъства от сцената за известно време, защото е сигурна в любовта на феновете си. „Моите фенове са доказали, че заради една бременност
няма да ме предадат, а пък и аз няма да позволя да се затъжат за мен", допълва чаровната брюнетка.

По въпроса за така чаканата от всички сватба между Галена и Галин певицата е категорична, че такова събитие няма да се случи, защото приоритетите им вече са други. Изпълнителката е на мнение, че традициите не й подхождат, а и нещата около тези въпроси са се изменили много. „Нямам абсолютно никакво желание да се занимавам с организация на подобни тържества", заяви пред „Телеграф" Галена и призна, че ревността в семейството им вече е утихнала. Галин беше пословичен с ревността си към певицата и приемаше много сериозно всеки намек, отправен от чужд мъж към половинката му.

Не веднъж злостни клюки по адрес на брюнетката са ставали повод за семейни скандали, но тази ревност вече е в миналото и доверието и любовта цари в дома на вафления бос и изпълнителката.

източник:Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !