Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Багата: Видях с периферното зрение, че Пилето ме наръгва

отпечатай новината

22.06.2012 09:15 | Видян 3773 пъти

Багата: Видях с периферното зрение, че Пилето ме наръгва

Багата е убеден, че човекът който го е намушкал на 26 февруари т.г. е Иво Пилето. Той видял с периферното си зрение, че именно той се нахвърля върху него с нож в столичния бар Домби.

“Оказва се, че лицето, което Багата посочва, е било на по-високо ниво в йерархията и са разчитали боецът да не се възстанови, за да не даде тези показания”, каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Няколко дни след нападението ченгетата арестуваха наркопласьора Даниел Стефанов, по-известен като Дъмпела.

“Показанията както на момчетата от компанията на Дъмпела, така и на приятелите на Багата бяха категорични. Всички твърдяха, че Стефанов го е наръгал. Сега всичко се обръща на 180 градуса и започва на практика отначало. Досега никой не беше споменавал Иво Пилето”, коментират разследващите пред в. "Телеграф".

Пилето все още не е разпитван и привикван в полицията, тъй като се чака разпореждане на прокурор. Той е стар познайник на органите на реда – оперативните данни сочат, че се е занимавал с продажба на дрога и е участвал в побоища.

Преди около 10 години е заминал за Канада, защото се е забъркал в тъмни далавери в България. Но не след дълго се е върнал в родината си и продължил да се занимава с незаконни дейности.

Както БЛИЦ вече писа, Благой Иванов се чувства по-добре и планира след няколко месеца да се върне в спорта.

“В момента Багата ходи всеки ден на раздвижване и процедури във ВМА. Не му се говори с никого, а и тече разследване по случая. Аз лично никога досега не бях чувал името на Иво Пилето”, твърди Росен Димитров, който е един от най-близките приятели на самбиста.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !