Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Война за Багата

отпечатай новината

16.05.2012 15:30 | Видян 9655 пъти

Война за Багата

Двете доскорошни врагини Златка Димитрова и Златка Райкова са се съюзили срещу последната любов на бившия си приятел - самбиста Благой Иванов. Половинката на ранения до смърт Багата Любина и двете плеймейтки публично се сдърпаха за ранения спортист. 

Любина обвини бившите приятелки на Багата, че си правели долнопробен пиар на гърба на любимия й, коментирайки здравословното му състояние. Новата любов на самбиста се дразнела, че моделките давали изявления за него само, за да напомнят за себе си. Според красивата пловдивчанка Любина Златките демонстрирали фалшива загриженост и съпричастност. Те пък били убедени, че красавицата
ревнувала от тях и за да им натрие носа, сама изпращала снимките си с Багата на медиите.

„Това е грехота и е недопустимо! Според новата му Любина, чийто живот въобще не ме вълнува, ние си правим пиар, а техни лични снимки изтекоха в медиите. Как и откъде? Нормално е да бъдем съпричастни. С този човек съм била толкова време, живели сме заедно, как бих могла да не се вълнувам от състоянието му днес? Човек с човек се среща", разпалено обяснява Черната Златка.

За разлика от бившите му гаджета Бубето, както е известна сред приятелите си Любина, не искала да става медийна личност. Тя била далеч от скандалния и лек имидж на Райкова и Димитрова. Любина работела като управителка на популярен столичен пиано бар, но познанството й с Багата тръгнало от чалга заведение.

Дни преди инцидента в „Домби", в който бе наръган почти в сърцето, Багата споделил пред компания,
че обмисля да скъса с ергенлъка. Показал пръстена, който избрал за Любина, и ги питал дали им харесва.Фаталната дата 26 февруари, когато Багата бе наръган с нож до сърцето, осуетила плановете му. И до днес самбистът лежи в болница, а лекарите не спират да се борят за живота му.

ММА боецът бе поставен на хемодиализа всеки ден заради бъбречна недостатъчност и на апаратно дишане - поради дихателна недостатъчност. Бъбреците на Багата бяха отказали, но по-късно функцията на единия от тях бе възстановена. Въпреки че е отслабнал с цели 30 кг, лекарите давали надежда на близките му, че ще оцелее.

източник:Всеки ден

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !