Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Яна Маринова ухажва хомосексуалист

отпечатай новината

02.07.2012 15:30 | Видян 2180 пъти

Яна Маринова ухажва хомосексуалист

Началото на петия „Гей парад София 2012" на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните и трансполовите хора (ЛГБТ) бе дадено в събота от посланика на САЩ Джеймс Уорлик и депутата от БСП Петър Курумбашев.

Мирното шествие започна от Паметника на съветската армия, премина пред Дондуков" 1 и продължи с концерт, подкрепящ различните. „Всички сме деца на Господ и заслужаваме уважение. Аз се гордея, че днес ще бъда част от шествието ви. Дори в моя екип работят хомосексуални и аз не правя разлика между тях и хетеросексуалните. Съпругата ми Мери също ще посети гей парада, но в Белград, където е посланик на САЩ", заяви пред медиите американският дипломат Уорлик. Освен него да подкрепи равните права на различните бе дошъл и Петър Курумбашев, който заяви: „Аз като член на „Коалиция за България" подкрепям тези хора, които често са подложени на отхвърляне, клевети, обиди, тормоз и насилие. Събитията като прайда са необходими във всяко демократично общество и са белег на зряла култура", заяви червеният депутат.

Точно по време на изказването му тичешком към сцената се появи актрисата Яна Маринова, която разцелува стария си приятел Уорлик и се хвърли на врата на англоговорещ красавец със значки и бомбе. Бившата Мисис България бе избрала бяла ленена прозрачна рокля, под която личаха черните й изрязани слипове. „Нямах време да се преоблека, идвам от провинцията", извинително обясни на младежа до себе си актрисата от „Стъклен дом". Малко преди това тя и него възнагради с целувка в устата за комплимента, който й направи за избора на секси рокля.

На метри от актрисата и кавалера й пък бе компанията на европейската шампионка по тенис Маги Малеева. Тя развълнувано вееше знаменце с две приятелки. Спортистката почитателка бе в напреднала бременност с третото си дете, което очаква да е момче. „Ох, не мога да обикалям в тези жеги. Искам да се прибера, така и така терминът ми е скоро, топло ми е", сподели Малеева с жените до себе си. След признанието трите уплашени девойки внимателно се запътиха към колата на шампионката, подкрепяйки я под ръка.

Шествието завърши с концерт на Мария Илиева, Орлин Павлов, Поли Генова, „Войс ъф бойс", Софи Маринова и др. Организаторите се похвалиха, че парадът е получил подкрепата на 11 държави и 134 депутати от Европейския парламент. Изказване от сцената в подкрепа на различните направи посланикът на Великобритания Джонатан Алън, председателят на парламентарната група на зелените в Бундестага Волкер Бек и евродепутатката от ГЕРБ Мария Неделчева. Всички вкупом развяха международния символ на ЛГБТ общността - знамето с цветовете на дъгата.

В гей парада участваха два пъти повече хора, отколкото на паралелния - на „нормалните", които пък протестираха срещу проявата му часове по-рано. Те дефилираха по бул."Витоша" до църквата "Св. Неделя" с плакати:„Българийо, събуди се!" и „Бойко Борисов е разкрит - той е травестит!". Някои дори се появиха в черни тениски с надписи: „Ти помниш ли Батак?" и Nо tolerance. Масираното присъствие на полиция обаче предотврати ексцесии между митингуващите.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !