Кметът и СО на съд за нагласен конкурс

В понеделник Столичната община и кметът Терзиев са на...

Д.Вълчев и М.Райков са...

Вицепремиерът от Тройната коалиция Даниел Вълчев, декан...

Митьо Пищова:Мирослав Йончев е гей!

отпечатай новината

09.07.2012 17:15 | Видян 3228 пъти

Митьо Пищова:Мирослав Йончев е гей!

Свързахме се с Димитър Василев Маринов, по-известен като Митьо Пищова, който лекува пневмония в болница във Велико Търново, за да го разпитаме за модните агенции, конкурсите за красота и за втория, таен “ценоразпис” за продажба на плът.

- Митьо, покрай скандала с Мистър България Мирослав Йончев и “Май ейджънси”, която се занимавала с осигуряване на ВИП-проститутки, Жени Калканджиева каза, че и твоята агенция не била от най-читавите, че не си разбирал от този бизнес...

- Мистър България 2003 Мирослав Йончев го познавам. Били сме заедно по морето и в София. Винаги е бил с много хубави момичета. Но той е гей...

А Жени Калканджиева може да говори, че аз не разбирам от мода, но “ВИП Моделс - България” е узаконена от българския съд. Моята агенция не е взимала пари от нито един спонсор без договор и фактура. Осигуряваме бельо от фирмите или аз го купувам, бански, официални рокли, моделите нищо не осигуряват. Моята агенция заплаща пътя от населеното място на моделите до мястото на конкурса. През цялото време децата закусват, обядват, вечерят – по 300 г месо на закуска, на обяд и на вечеря. По 5 безалкохолни имат право на ден... А други агенции нито ги хранят, нито ги поят, нито им дават пари, а само ги използват за разни други цели. Има фирми, които ходят по градовете, избират момичета и ги карат по Испания, Франция, Италия за компаньонки.

Искам да кажа на Жени Калканджиева, че от 10 години правя конкурси и да я светна: Нейните кадри вече работят при мен! А и агенция “Визаж” вече не работи, защото от известно време не прави конкурси! А и “Визаж” никога не е била дефакто на моята приятелка Жени! Но това не ме интересува, не обичам да се занимавам с клюки... Докато “Интерсаунд” на Ирина Папазова е много добра и много чиста агенция. Не позволяват да има разправии, не дава след 10 часа вечерта момичета да се отделят от хотела и да се занимават с глупости. Също като мен. Всички други агенции са направени за проституция! Всички други фирми с измислени еротични имена са направени да доставят проститутки! Такива хора трябва да бъдат вкарани в затвора! Модните агенции не трябва да са публични домове! Аз тези неща ги мразя.

- Правили ли са ти неприлични предложения за твоите моделки?

- Затова имам най-малко спонсори, защото бизнесмените знаят, че ако искат момичета, това при мен не може да стане. Точно затова не ми дават пари, не ме спонсорират, защото аз не разрешавам такива неща.

Като влезе моделът при мен, подписва една декларация 10 листа, в която се описва какво има да прави и какво няма. Не мога да си разреша да пускам момичетата вечер по дискотеки с бизнесмените, само защото били спонсори. При мен и при Ирина Папазова тези номера не минават! Затова много пъти съм си залагал колата, само и само да платя на екипа!

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !