Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

5000 лева и получаваш Черната Златка

отпечатай новината

16.07.2012 13:30 | Видян 5576 пъти | Гласували 1

5000 лева и получаваш Черната Златка

Скандалната Мис "Плеймейт" Златка Димитрова, известна повече като Черната Златка, поема поръчки през чуждестранни секс страници в интернет, установи разследване на "Всеки ден". За първи път лъсна категорично доказателство, че миската, която беше част от каталога на Хамстера, е на повикване.

В американска уеб страница със съдържание 18+ е публикувана гореща фотосесия на Димитрова. На
една от снимките бившето гадже на Багата е уточнила как всеки, който иска да я използва за хард модел, може да се свърже с нея. Написан е мобилният й телефонен номер - 0878 22 80 54 и е оставен личният й и-мейл адрес zdd@abv.bg . Справка на вестника показа, че сайтът е регистриран във Флорида на 29 август 2009 г. и адресът е платен до същата дата на 2013 г.

Според спецполицаи, с които "Всеки ден" разговаря, формата за контакт с плеймейтката умишлено е представена за модни ангажименти, а всъщност най-вероятно има съвсем различна цел и ангажиментите не са само позиране. Интернет специалисти коментираха пред репортер на вестника, че свободното публикуване на телефонен номер в интернет е недопустимо за наистина професионален модел, който поема поръчки само за снимки. Нормалната практика е, ако някой фотограф иска да се свърже с момиче, да се обърне към администраторите на страницата, където има нейни снимки, а те пък да получат изрично съгласие от фотомодела координатите й да бъдат представени на друг. В този случай не само че не е така, а Златка е пуснала свободно истинския си мобилен номер и мейл адрес.

По този начин реално всеки мераклия и паралия може без проблем да й отправи всякаква оферта.

Освен всичко друго в американската страница тя си е пуснала и снимки тип "домашно порно". Те са правени през 2009 г. Това е годината, в която Златка спечели титлата Мис Плеймейт. На фотосите Злати се чепи на плажа и в евтина хотелска стая. Има и изображения, на които е чисто гола.

Преди месец в. "Уикенд" разкри, че плеймейтката е била една от най-оборотните моделки на скандалната модна агенция на Антон Петров - Хамстера - „Май Ейнджъси". Димитрова беше на първо място в каталога „Жени" на структурата на официалната им страница. Самата тя оправда появата си по следния начин: „Бях известно време само и единствено рекламно лице на "Май Ейнджъси". Не познавам никой от там, не съм ВИП проститутка".

Ченгета обаче твърдят, че това е далеч от истината. Златка е предлагана на баровци лично от шефа на "Май Ейнджъси" Мирослав Йончев и главния мениджър на фирмата Николай Пиронков за сума от 5000 лв. на нощ. Наши източници твърдят, че са я поръчвали босове на големи компании, адвокати, медийни босове и дори министри.

При спецакция на ГДБОП на 26 юни тази година бяха арестувани Антон Петров - Хамстера, шофьорът му Цветко Цветков и Мистър България 2003 и собственик на „Май Ейджънси" Мирослав Йончев. Една от топ служителките на агенцията - моделът Ралица Тодорова, разказа напоително пред ченгетата и прокурор как тримата опандизени са изградили престъпна група, занимаваща се с проституция. Йончев, Хамстера и Цветков предлагали на платежоспособни клиенти известни манекенки и модели. Поръчките се правили през специален мейл „Салата Цезар" в българката поща abv.bg. Там са били качени снимки на над 20 момичета, като сред тях има няколко миски и една фолк певица.

„Всеки ден" пръв разкри и името на певачката - Марая от „Диапазон Рекърдс". Впоследствие в интервю за вестника Мария, както е истинското й име, отрече да е била в каталога, но повече се възмути на твърдението, че прави секс за едва 500 лв. на час. Според нея тази сума била обидна.

За кратко ченгетата арестуваха и Николай Пиронков. Той обаче се е съгласил да изпее всичко, което знае, и това му донесло статут на свидетел. След ареста на групата на Хамстера вицепремиерът и министър на МВР Цветан Цветанов разкри и как е действала октоподската схема. Бандите са инвестирали в момичетата, като са им уреждали корици на списания, фотосесии и призови места в конкурси. Това се е правило с цел да станат известни, за да им се вдигне цената.

През изминалата седмица стана ясно, че Златка Димитрова има секс фотосесии в редица чуждестранни порно сайтове. Нашето момиче позира, без да скрива нито една анатомична особеност на тялото си. Една от страниците е белгийска.

Апропо, по време на разследването срещу групата на Йончев и Хамстера стана ясно, че те са изнасяли момичета за Белгия. Там им била уредена твърда и добре платена работа като проститутки. Сутеньорите искали миските да им се отчитат с по 1800 евро на месец, ако работят в чужбина. Всичко над тази сума оставало за девойките. В Белгия нашите момичета се предлагали на витрина в бардак. Другата форма на поръчки била през сайтове за възрастни. При втория начин клиентът трябвало предварително за седмица напред да си запази час.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !