Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Любо Чука чете дебели книги на плажа

отпечатай новината

25.07.2012 10:30 | Видян 6737 пъти

Любо Чука чете дебели книги на плажа

Страховитият ММА боец Любомир Симеонов май окончателно се е разделил с образа си на главорез от подземния свят. В момента той спокойно си почива на плажа край Созопол и се е отдал на целомъдрени занимания да чете дебели романи.

Бившият бодиград и шофьор на Таки си прекарва лежерно времето на плажа без екстремни преживявания. Любо си лежи по цял ден на плажа и събира тен изцяло в мъжка компания.

Неговото присъствие не е незабелязано на созополския плаж, но мускулестият боец не общува с никого, той дори избягва да си говори и с аверите, а предпочита да се вглъби в четеното на книгите, които е взел със себе си. Според агенти на вестник "Всеки ден" Любо прочел две книги за три дни. Когато му омръзне, започва да пуска есемеси.

Забелязал интереса към него на другите летуващи, Любо не направил забележки на група момчета, които се навъртали около него да видят многобройните му татуировки.

След като Таки изчезна и бандата се разпадна, Любо, който е бивш гребец, започна да търси изява на ринга по свободни боеве. Той дори се опита да убеди разследващите органи, че при Таки е бил само охрана. Спортистът се дразни от прозвището Чука и се опитва да се отърве от мрачното си минало и да живее като обикновен човек.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !