Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Галя Литова натопила Любо Чука

отпечатай новината

09.07.2012 14:45 | Видян 15769 пъти

Галя Литова натопила Любо Чука

Шампионът Любомир Симеонов - Любо Чука е бил припознат от манекенката Галя Литова като инквизитор на бившето й гадже Йордан Лилов, който през 2008 г. бе брутално осакатен от Бандата на чуковете в центъра на София. Именно след показания на манекенката, дадени преди повече от 4 години - през февруари 2008-а, Любо Чука е бил привлечен като обвиняем в процеса срещу наркоорганизацията на Христофорос Аманатидис - Таки. Преди месец Любомир Симеонов бе арестуван и прекара цяла седмица в килия, преди антимафиотите да го освободят за спаринга му с американеца Уес Симс.

Криминалистите разкриват, че бившият бодигард на Таки все още не е оневинен макар да не са открити други солидни доказателства, които да потвърждават, че точно Чука е водел наказателния отряд от гавази на боса на ВИС-2. Според думите на Галя Литова, които обаче не се потвърждават от никой друг - дори от едва оцелялото й след зверската касапница гадже Йордан, през февруари 2008 г. наркодилъра бил привикан от боксьора Сашо Пацов в заведение на столичната улица „Антим", където се помещава и хулиганската структура на „София Запад", оглавявана от Ицо Исуса.

Там 33-годишният мъж бил буквално помлян от бой от трима човека - Любомир Костадинов - Младежа, Любомир Симеонов - Чука и от Сашо Пацов. Биячите счупили и двата крака на прегрешилия наркодилър, отрязали му и двете уши, а най-накрая залели лицето му с киселина.Премазаният Йордан бил цели 2 месеца с опасност за живота. Негови близки твърдят, че жертвата на биячите на Таки все още се възстановява и че дясното му око е ослепяло от киселинната основа, с която е бил залят.

„Любо Дългия му е отрязал ушите, а Сашо Пацов го е полял с киселина. Третият бияч на Йордан също се казва Любо, прякора му е "Младежа", твърди в показанията си пред ченгетата в средата на февруари 2008 г. манекенката Галя Литова. Тя обаче моли антимафиотите да засекретят показанията й.
Две години по-късно - през септември 2010 г., нашумялата с анални изпълнения в любителски порноклип манекенка отново е привикана за разпит в МВР, където потвърждава думите си.

Галя обаче отказва да припознае по снимки биячите, макар да дава подробни описания за тях.Манекенката твърди, че са страхува да не пострада и че не може да посочи лицата на извергите, които не са убили приятеля й. Месеци по-късно манекенката отказва да бъде включена в програма за защита на свидетелите и да даде подробни показания в съдебна зала. Криминалисти твърдят, че бившето гадже на Галя Литова - Йордан Лилов, е работил в организацията на Таки, но е бил заподозрян, че краде от кокаина и го продава на приближения до Златко Баретата Мартин Първанов - Марто Лудия.


Йордан Лилов е известен в подземния свят като най-добрия "готвач" - той смесва кокаина с други субстанции така, че у клиентите да не остане съмнение, че им е продаден годен за ползване материал. Кокаиновият готвач обаче крадял от материала и го пласирал на едро на шанаджии и на конкурентни наркогрупировки. Затова и бил наказан жестоко по нареждане на Христо Вартерян - Ицо Исуса.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !