Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Божинов си избра Киево

отпечатай новината

01.08.2012 14:15 | Видян 2133 пъти | Гласували 3

Божинов си избра Киево

Валери Божинов е излетял снощи за Италия, където трябва да подпише договор с италианския „Киево", научи „България Днес".

Според източници от Апенините трансферът на българския нападател е въпрос само на формалност. Валери се е съгласил да рита през новия сезон за „летящите магаренца", които години наред са

фактор в елита

на калчото. За интерес от страна на „Киево" се заговори още преди 2 дни. Сайтът larena.it дори твърди, че Божинов е трябвало да пристигне на италианска земя снощи, за да подпише.

Италианският клуб е влязъл в контакт с португалския „Спортинг", който държи правата на българина. Цената на Божинов е 5 милиона евро, но най-вероятно ще се стигне само до преотстъпване за един сезон.

Информацията се потвърждава и от факта, че телефонът на Валери бе изключен цял ден. Опитите ни да го потърсим за коментар останаха без
успешни.

Интерес към нападателя имаше от ЦСКА (Москва), „Шалке", както и от няколко италиански клуба. Имаше вариант той да остане и на стадион „Българска армия", където

тренира

в последните седмици. В крайна сметка Божинов е избрал да се завърне в калчото, тъй като много добре познава почвата там. Българинът премина през „Лече", „Фиорентина", „Ювентус" и „Парма", а през последния сезон игра отново при „джаллоросите" като преотстъпен.

В същото време от „Киево" усилено търсеха нападател, тъй като имат проблеми с отбелязването на голове в предсезонните контроли.

Преди няколко дни тимът загуби с 0:1 от „Катания" и треньорът Доменико ди Карло взел решение да отправи оферта за Божинов. Ако всичко премине нормално, българският национал най-вероятно ще дебютира за „Киево" още тази събота. „Летящите магаренца" ще премерят сили с френския „Бастия" в контрола на остров Корсика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !