Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Лили слаба като скелет!

отпечатай новината

13.08.2012 11:15 | Видян 6308 пъти

Лили слаба като скелет!

Лили Иванова шокира с външния си вид по време на среща с фенове в Бургас. Звездата се появи без вечните шалове и ръкавици и остави почитателите ѝ да видят отблизо истинското състояние на кожата й. Това обаче изненада неприятно насъбралата се тълпа, за която певицата е неостаряващ кумир.

Най-страшен за всички се оказа видът на ръцете й. Кожата по крайниците на Лили е окапала и виси в хиляди бръчки заради постоянните диети. Вените й пък са изпъкнали като на отрудена перачка.

„Съвсем й приляга определението динозавър, не само за възрастта й, но и заради начина, по който изглежда. Ако качи 5-6 килца, ще светне", коментираха почитателки на певицата, повечето от които й бяха наборки.

Факт е обаче, че диетите са много вредни за Лили, заради нейните 73 години тялото й не може да се стяга само, когато тя отслабва. За да се отстрани излишната кожа, трябва да се направи операция. Певицата обаче изглежда окончателно се е отказала от хирурзите и е започнала да приема философски остаряването.

Това е и причината тя за пръв път от 2 години насам да се появи без ръкавици и дори с три четвърти ръкав. По-оскъдните дрехи разкриха, че не само кожата на звездата е увиснала, но тя има и старчески петна и вкостявания по пръстите. А друг неприятен ефект от постоянното й гладуване са изпъкналите вени, които образуват неестетични сини издатини по ръцете й.

Подобно е състоянието и на останалата част от тялото й. Двойна брадичка, провиснала гуша и устни, торбички под очите и многобройни бръчки отдавна са белези, с които певицата е безсилна да се пребори.

Тя се е отказала постоянно да се оперира, за да пази младостта си, и се е примирила със старостта. Показателен за това е фактът, че естрадната легенда за пръв път се срещна с фенове наблизо, без да крие лицето и ръцете си. Тя веднага се застрахова от нападките за визията си и обясни, че е имунизирана за злобни коментари.

„Живея със завистта, не се страхувам. Аз съм силен характер. Стрелите на злобата се огъват пред мен. Свикнала съм с нея, свикнала съм и с обичта", каза Лили Иванова още в началото на изявата си в Бургас.

Въпреки това повечето от присъстващите не скриха ужаса си от вида й. Те не я нападат, задето е остаряла и сбръчкана, а се възмущават от болезнено слабия й вид. Според мнозина Лили е нещо като анорексичка, има изкривена представа за визията си. "Слаба е като скелет и затова изглежда толкова стара, болнава и направо призрачна. Но продължава да гладува и явно не забелязва, че плаши", коментираха доста от фенките на звездата, които за разлика от нея са въздебели, типично по нашенски. Затова и побързаха да питат Лили как отслабва.

"Как поддържам форма ли?! Спя много, ям малко. Това е тайната ми. Зная какво мога, нямам нереалистични мечти", обясни Лили Иванова и не пропусна да скастри сънародниците си, че прекалено много се тъпчат. „Много сте дебели, бе?! Какво е това плюскане? Малко доматче, малко рибка, това трябва да се яде", заръча Лили.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !