Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мария с 1000 лв месечна издръжка

отпечатай новината

17.08.2012 11:30 | Видян 2500 пъти

Мария с 1000 лв месечна издръжка

Фолкпевицата Мария получава 1 000 лв. месечна издръжка от бившия си мъж - бизнесмена Димитър Андонов, научи "Телеграф".

Освен паричното обезщетение съдът е постановил за изпълнителката да остане и луксозен апартамент в столичния кв."Лозенец".

Мария и Митко се гаджосаха през 2006 г. Направиха пищна сватба и се разведоха тихомълком преди няколко месеца. Двамата имат 4-годишна щерка Марая, която ще остане да живее при майка си. По думите на изпълнителката обаче двамата с Митко са се разбрали да си поделят грижите за малката и тя да прекарва  достатъчно време и при двамата си родители.

В момента сърцето на Мария е пленено от милионерския наследник и бизнесмен Християн Гущеров. Двамата живеят заедно и дори имат планове за сватба и дете. Митко също си е намерил нова жена - Никол. И те готвят сватба, защото булката вече е бременна и най-скоро ще го дари с още един наследник. Последно влюбените бяха засечени заедно на концерта на Лейди Гага в столицата.

Двоен празник имаха Мария и щерка й Марая навръх Голяма Богородица, Майка и дъщеря отпразнуваха именния си ден в тесен семеен кръг. Близки до певицата разкриха, че възлюбеният й Християн ги дарил със скъпи дарове. А в скоро време щял да ги заведе и на екзотична ваканция. Хора от обкръжението на двойката издадоха, че Гущеров обичал Марая като свое дете и не я лишавал от нищо. Чакал с нетърпение деня, в който Мария ще го дари с наследник. Влюбените дори работели за бебе. Междувременно миньончето обяви, че скоро ще се появи и най-новият й клип „Нещо крайно". Песента е по музика на Цветан Спасов, а римите са дело на Росен Димитров.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !