Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Мара Отварачката доволна от Гущеров

отпечатай новината

17.08.2012 17:15 | Видян 4557 пъти

Мара Отварачката доволна от Гущеров

Новата връзка на Мария с бизнесмена Християн Гущеров, явно й действа много добре. Певицата, която преди трудно сдържаше злобния си нрав, сега е станала доста хрисима и добра и явно може да прощава. Пример за това е, че Марчето отново е започнала да работи с гримьора Кирил Чалъков.
Преди няколко години Мария така се разлютила на прословутия спец по разкрасяване, че му се беше разсърдила и според запознати дори го накиснала пред данъчните. На един от концертите на “Пайнер” Мария закъсняла и Кирил я отсвирил, като най-демонстратимно й казал, че ще я гримира накрая, когато свърши с другите. Мария обаче му казала, че тя излиза на сцена преди тях и трябва нея да гримира. Спорът прераснал в скандал и оттогава тя не иска да чуе за него.

Както всички нейни колежки, и тя моментално се прехвърлила при другия известен гримьор - Мис Бони. Нещо повече, злите езици говореха, че Мария дори накиснала Кирил Чалъков пред данъчните, защото реално той не се отчита никъде, за разлика от фолкпевиците, които си плащат всеки данък, но данъчните не спират да ги следят, като престъпници.

С новата любов, певицата май е променила възгледите си и решила да прости на неверния си гримьор. Точно за снимките на новото си видео на песента “Нещо крайно”, които започна онзи ден, се вижда, че тя отново се доверява на Чалъков.

Не е тайна, че при Кирил се гримира голяма част от музикалния елит, а вероятно най-голямата му гордост е, че и суперзвездата Лили Иванова също се доверява само на него.

Запознати твърдят, че откакто Мария е с богаташкия наследник Християн Гущеров хонорарът й за участие се е качил драстично. По тази причина много малко заведения я канят да пее в тях. Това обаче устройвало перфектно Гущеров, защото той искал тя ограничи участията си. Именно той я убедил да завиши цената си, като целта му била така да я държи близо до себе си и далеч от кръчмите.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !