Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Ивана свали 15 кила с билки

отпечатай новината

20.08.2012 13:45 | Видян 4135 пъти

Ивана свали 15 кила с билки

Ивана отново е слаба и секси.В това се увериха пловдивчани  преди ден, докато певицата снима нов клип в центъра. Тя за пореден път избра града под тепетата за естествен декор на свое видео и призова всички местни да влязат в кадър.

По-голямата изненада за пловдивчани обаче бяха не снимачният екип и камерите, а новата визия на певицата.Ивана е свалила 15 килограма за 2 месеца и изглежда зашеметяващо. Певицата сама се похвали, че е отслабнала драстично, при това без да пази тежка диета и да вреди на здравето си.Тя призна, че комбинация от билки ѝ е помогнала да се справи с апетита и да регулира хормоните си. Ивана дори даде телефона си на билкаря си на няколко дами, които проявиха интерес към чудната смес.

После със самочувствие продължи да позира на снимачния екип на видеото. "Кризата не трябва да я има в сърцата ни.Джобовете не са най-важното. Тя не е повод да не се усмихваме", заяви след края на снимките Ивана. Парчето й се казва "Надуйте музиката" и в него се пее именно за финансовата криза.

Освен пловдивчани пък актьори в клипа й станаха и щерка й Теодора, както и кръщелникът й Иван.Детето е син на бузукарката Стояна и заедно с майка си е неотлъчно до певицата. Тя пък го обожава и не спира да го глези.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !