Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Братята на Алисия ритат срещу Бойко

отпечатай новината

24.08.2012 11:15 | Видян 3805 пъти

Братята на Алисия ритат срещу Бойко

Братята-близнаци на певицата Алисия – Иво и Йордан ще ритат срещу премиера Бойко Борисов. Двамата тренират футбол и са в състава на родния тим в Ихтиман – “Ботев 1921”. След като отборът се обедини с този на Костинброд, вече е в Югозападната “В” група, където е и този на Бойко Борисов – “Витоша” /Бистрица/.
По програма отборите на близнаците и на премиера трябва да се срещнат на 9 септември, когато е ІV кръг от първенството на групата. Домакин е “Витоша”.

Феновете на тези тимове очакват с интерес сблъсъка, защото и двата отбора започнаха с големи амбиции новото първенство. В първия кръг ихтиманци победиха като домакини с 1:0 “Миньор” Бобов дол. Бистричани пък изненадаха, като се поздравиха с победа като гости със същия резултат над “Германея” Сапарева баня.

Алисия много иска нейните братя да играят в по-престижни отбори. Още преди да е се загаджи с националния вратар Ники Михайлов, тя много натискала бившата си половинка Валери Божинов да направи нещо за тях и да ги уреди някъде в чужбина. Макар, че Божинов обещавал така и не успял да помогне двете момчета да играят в отбори в Малта или Италия.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !