Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Азис съди Русата Златка за 300 бона

отпечатай новината

27.08.2012 09:15 | Видян 3940 пъти

Азис съди Русата Златка за 300 бона

Азис ще иска 300 бона от плеймейтката Златка Райкова, известна като Русата Златка заради униженията, които преживял от нея в Слънчев бряг, съобщи Всеки ден. Скандалната пазарджиклийка, известна с това, че не цепи басма никому, налетя на бой на чалга идола пред най-малко 2000 души, дошли да го аплодират.

Екшънът се разиграл в оборотното заведение Час пик, което наскоро беше преместено от Слънчев бряг на нивата между Равда и Несебър, в петък срещу събота. Златка Райкова била на участие на Азис и към средата на купона двамата се хванали за косите пред близо 3-хилядната публика.
Костинбродският славей излязъл на сцената с усмивка и бил във видимо добро настроение. След като изпял няколко парчета, той се омешал с тълпата и започнал да прегръща своите фенове.

Незнайно поради каква причина, Азо отишъл на масата на Русата Златка и се обърнал към гаджето й Камен Балбузанов-Куката с думите: “Кажи бе, селянин!”. Това вбесило блондинката и в пристъп на ярост, тя ударила певеца. Двамата започнали да се дърпат за косите и да пищят.

В този момент се намесила охраната, а минути след това Азис напуснал заведението от страх, че ще го пребият. Същата вечер Балбузанов бил със стабилна армия бодигардове. Феновете на фолк изпълнителя пък били толкова разочаровани и ядосани, че започнали да го освиркват.

Колежката на Азо Софи Маринова също станала свидетел на сбиването и се втурнала да му помага отчаяно, но не успяла да направи почти нищо.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !