Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Куката: Азис е извращение на природата

отпечатай новината

30.08.2012 14:30 | Видян 3194 пъти

Куката: Азис е извращение на природата

Камен Балбузанов - Куката реши да защити любовницата си Златка Райкова и скочи на фолк изпълнителя Азис .Плевенският наркобос наруши обета си за мълчание и заяви пред журналисти, че нито той, нито гаджето му са набили фолк певеца и не му дължат никакви извинения.

Скандалът между Русата Златка и чалга идола продължава да се вихри с пълна сила след като в събота в дискотека на Слънчев бряг двамата се спречкали словесно, а според Азис силиконката
му налетяла и с юмруци.

Свидетел на „женската" свада бил гаджето на плеймейтката Камен Куката, който замълча след фаталната вечер и забрани и на половинката си да дава медийни изявления. Както „Всеки ден" писа, той дори я отпрати от Слънчев бряг, за да спре сеирите. Азис пък замина за Сен Тропе, откъдето заяви, че ще съди Райкова за нападението й.

Самият Балбузанов обаче останал на морето и продължава да се вихри в местните дискотеки. Той
купонясва в скандалното заведение „Бедрум" на „Какао бийч", където в неделя на разсъмване пострадаха около 20 души при масово сбиване между охраната на дискотеката и хората на Митко Каратиста.
Оттам и решил да даде изявление пред колегите от местния сайт „Бесове", за да защити изгората си и да прати послание на Азис .

„Бях в заведението, както и много други хора. Не знам защо толкова пишете за тоя циганин, който беше пиян, може да е бил и дрогиран поведението му беше скандално. Комбинацията от ром, гей и фолк изпълнител е най-отвратителна и не знам защо толкова се шуми около него", заявява Куката. Плевенският наркобос не пести и нецензурни думи към певеца, който според него обиждал хората дори със самото си присъствие.

„Видях един мъж от публиката да прави жест към Азис за автограф. Човекът беше с дъщеря си, просто му поиска автограф, а получи обида по микрофона. Облечен беше като трабестит.
Не моето поведение, а неговото беше унизително - тоя път надмина себе си по лиготии, преиграване и циничност", обяснява още Куката.

Той обаче побърза да уточни, че не е съвсем пряк очевидец на случката, тъй като Златка не била в неговата компания, а с приятелки. Балбузанов е семеен и не желае да се разчува много-много за връзката му с плеймейтката, заради което твърди, че видял сбиването отстрани. „Златка беше близо до сцената. Спомням си много добре, че тя беше с гръб към него, изобщо не го гледаше. Той мина покрай нея и я блъсна. Каза нещо от рода на „Свий се бе, селянко!". И заради това тя реагира по този начин. А това, че се била подразнила, че я имитира, абсурд! Как може такова същество да си съперничи с такава красива жена. Азис обиждаше хората по микрофона, което не прави чест на един певец, особено известен. Какво да говорим - това е едно извращение на природата", разказва още плевенчанинът.

Той категорично отрича да е удрял фолк певеца и обяснява, че дори не би се доближил до него. „Какво да му посягам на такова същество. Той видя, че съм там, и пак продължи да ръси цинизми по микрофона, но аз нямам пряк конфликт с него. След това може да е ударен и да е избягал през прозорец или заден вход", обяснява Балбузанов. Куката отрича и да е присъствал на мелето в дискотека „Бедрум". Той дори се жалва, че всичко написано за него стресирало роднините му.

Естествено думите му няма как да бъдат приети за 100% истина. Десетки очевидци свидетелстват пред „Всеки ден", че Куката е бил със Златка в заведението. Тъй като ревнивата му жена прави панаири, плевенчанинът явно е решил да обяснява пред журналисти, че е бил сам въпросната вечер.


източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !