Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Анелия и Сашка в битка за химн на бакшишите

отпечатай новината

03.09.2012 17:30 | Видян 3414 пъти

Анелия и Сашка в битка за химн на бакшишите

Звездите на чалгата Анелия и Сашка Васева влязоха в люта битка за химн на бакшишите, пише Телеграф.

За разлика обаче от предишни песни за професии, както бе при полицаи и миньори, този път няма спусната поръчка от някоя браншова организация.

Мъст

Песента на Анелия всъщност е правена като атака по отношение на съперницата й Емилия, макар самата певица да твърди, че това не е така. В самия текст се пее за „тъничка, мъничка, злобничка" жена, към която се задава възлов въпрос: „Кажи, не свикна ли, че с този мъж до тебе дълго сме били?".

Познавачи смятат, че този текст е посветен точно на Емилия, която в очите на Анелия е отмъкнала мъжа на живота й и бащата на дъщеря й - Коко Динев. Бакшишите обаче предпочитат да поставят като мелодия на телефоните си точно частта, в която се пее Да ти викна ли такси?".

Вече почти всяко второ столично такси се огласява с тази мелодия. Проверка сочи, че вечерно време по поздравителните концерти на радиата точно тази песен се поръчва като поздрав за бакшишите, въпреки че е по-подходяща да си я поръчват жени, съперничещи си за сърцето на един и същ мъж.

На Юг


Песента на Сашка Васева пък се превръща в негласния химн на таксиджиите в югозапада. Те си я препредават от ръка на ръка, защото засега парчето "Помниш ли, Георги?" все още не е пусната официално, а премиерата му ще е на 9 септември в рецитал на феста "Пирин фолк".

Любопитно е, че и неговият текст е за мъст, но този път жена обяснява на старото си гадже, че вече си има друг.

За успеха сред таксиджиите в Сандански за песента допринесе слухът, че първоначалният й вариант бил замислен като възпяване на усилията на родните бакшиши, които били най-готините и секси хора на света и един от тях съблазнил лиричната героиня.

После обаче Сашка изненадващо решила да остави само любовната част от текста. Въпреки това всеки такси-джия в Сандански се чувства едва ли не длъжен да пусне песента на клиента. Някои дори предлагат като безплатна екстра прехвърлянето на парчето чрез блутут от телефон в телефон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !