Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Алекс Сърчаджиева ще води ВИП Брадър

отпечатай новината

10.09.2012 15:00 | Видян 2377 пъти

Алекс Сърчаджиева ще води ВИП Брадър

Big Brother за първи път ще има водещ, който ще представя епизодите на предаването. Вместо гласът зад кадър на Големия Брат, зрителите ще видят  Алекс Сърчаджиева в тази роля.

„Очакваме водещият да направи епизодите още по-интересни за зрителите“, споделя Радо Тушев, изпълнителен продуцент на предаването. За Ники Кънчев остава ролята му на водещ на живите предавания, в които сме свикнали да виждаме номинациите и изгонването на Съквартирантите.


Кариерата на Алекс пред камера е дори по-дълга от тази на Ники Кънчев. В първият си фил Мечтатели на Иван Андонов, тя се снима, когато е едва на две години и девет месеца, в ролята на дъщерята на Димитър Благоев. Кариерата и като водеща започва в младежкото музикално предаване Мело ТВ Мания, което тя води в продължение на пет години, за последно зрителите я видяха в ролята на водеща на предаването Фермер търси жена.

Сред театралните роли, с които Алекас е позната са тези в Железният светилник на Асен Шопов и Чайка на Крикор Азарян. Снимала се е във филмите Версен Жеторикс, където играе и Кристоф Ламбер , както и в Шивачки на Людмил Тодоров. За него тя печели наградата на най-добра женска роля на редица филмови фестивали. Последната и роля в телевизията беше в сериала Женени с деца в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !